image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Despre mineAm avut întotdeauna o problemă cu introducerile așa că bănuiesc că ăsta este cel mai greu lucru pe care va trebui să îl fac pe blog: să vă spun cine sunt eu.

Să începem așa, numele meu este Mihăilă Andreea-Nicoleta, dar mai toată lumea mă știe drept Duduș. Sunt o buzoiancă de 21 de ani care a fugit din orașul natal acum doi ani pentru a începe să studieze la Facultatea de Litere, Universitatea din București. 

Am apărut în mediul online acum foarte mult timp, prima dată cu un site Piczo pe care l-am iubit cu adevărat în acea perioadă, apoi ca fiind parteneră pe mai multe forumuri dedicate cărților și adolescenților, urmând ca acum 6 ani să deschid blogul Duduș uită să viseze, blog care a devenit o parte foarte importantă din viața mea.

 Una dintre pasiunile mele este scrisul, în principal proza, din acest motiv mi-am și deschis inițial blogul, pentru că aveam nevoie de un loc al meu unde să compun în voie. Apoi, după câțiva ani în care blogul meu era mic și anonim, am descoperit că plăcerea de a citi poate fi împărtășită cu alții și am început să am primele recenzii de carte și primele parteneriate cu librării. De prin vara anului 2015 am devenit mult mai activă în mediul online așa că am început să am parteneriate cu distribuitorii de filme din România și să petrec un timp destul de mare prin escape room-urile din București.

Iubesc să călătoresc, sunt îndrăgostită iremediabil de bucătăria italienească, îmi place să descopăr lucruri noi și să cunosc cât mai mulți oameni frumoși.  Sunt genul de persoană care face 5 lucruri în același timp, dar care iubește satisfacția adusă de acele lucruri și nu lasă oboseala să intervină în planurile ei.

O să mă cunoașteți cu adevărat în momentul în care o să îmi citiți blogul pentru că o mare parte din viața mea a rămas aici.

CONVERSATION

1 vise sparte:

  1. esti foarte frumoasa,mi-ar place sa cunosc o persoana ca tine ;)

    RăspundețiȘtergere