image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Ne vedem la Biz Innovation Forum


V-am obișnuit deja cu faptul că iubesc să ajung la conferințele care au loc prin București, așa că nu aveam cum să ratez evenimentul de miercuri, 6 aprilie, de la Hotel Intercontinental.  Evenimentul Biz Innovation Forum va aduce în aceeași încăpere profesioniști recunoscuți la nivel internațional pentru spiritul inovator și lideri de campanie care dau tonul industriei digitale.

De ce să vii la Biz Innovation Forum?

Pentru că se va discuta despre un concept destul de interesant și anume ”Sharing Economy”, mai precis despre partajarea resurselor pentru folosirea lor într-un mod mai eficient. Acest concept nu este unul nou, el a existat dintotdeauna sub diverse forme precum: crearea, producerea,distribuția, comerțul și consumul de bunuriși servicii de către persoane și organizații în mod comun.

Un alt motiv pentru care ar trebui să ajungi la acest eveniment se referă la speakeri. Thomas C. Knobell, Robbie Khazzam și Dragoș Sirbu sunt doar câțiva dintre oamenii care ne vor vorbi miercuri așa că eu spun că dacă nu te-ai înscris la conferință ar trebui să o faci cât mai repede.

Biz Innovation Forum este momentul perfect pentru a afla de la specialiști noutăți în domeniu, de a cunoaște care este realitatea în domeniul în care lucrezi și cum poți identifica inovația potrivită companiei tale. În plus, printre participanți se vor afla persoane cu poziții din top management care vor să afle cele mai noi practici de inovare, pe plan internațional.

Hai și tu miercuri, 6 arpilie, la Hotel intercontinental la o ediție dedicată inovației tehnologice și shared economy, powered by Uber.

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu