image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Film: Atac de Ziua Națională


Atac de Ziua Națională este un film despre cât de ușor pot fi păcăliți oamenii, despre cât de corupt poate fi sistemul unei țări și, mai ales, despre faptul că mai niciodată nu putem să vedem lucrul care este chiar în fața noastră.

Michael( Richard Madden) este un hoț de buzunare care se întâmplă să fie la locul nepotrivit în momentul nepotrivit. Urmărit de poliția franceză, căutat de gigantul și fiorosul Sean Briar( Idris Elba), singurul lucru pe care Michael îl poate face este acela de a fugi. Dar ce o să se întâmple în momentul în care toată lumea va realiza că hoțul de buzunare nu este un terorist și că singura persoană care ar putea să îi ajute pentru a elucida misterul este tânăra Zoe care pare înghițită de pământ? Pentru a afla acest lucru, dar și finalul filmului, trebuie să ajungeți la cinema


Atac de Ziua Națională este un film care nu are cum să nu îți placă. Misterul, faptul că intuiești câteva din lucrurile care se vor întâmpla, dar nu pe toate și micile detalii care fac ca povestea să fie una cu adevărat reușită, te țin în priză până în ultima clipă.

Povestea mi-a plăcut exagerat de mult, deși eu nu sunt neapărat o persoană la care să ajungă toate filmele de acțiune. Deși am urmărit un film, uneori aveam impresia că scenele sunt rupte din realitate. James Watkins a reușit să aducă pe marile ecrane  bucată de realitate, o poveste despre care am auzit de multe ori la televizor.

Idris Elba a reușit, din punctul meu de vedere, să facă un rol impresionant, intrând în pielea unui agent secret care încearcă să descopere cauza atentatelor.

Deși avem un film de acțiune publicula  râs mult. Sunt o mulțime de ironii și glume sarcastice în acest film așa că așteptați-vă ca cele 90 de minute să treacă extrem de repede.

Filmul intră în cinema pe 29 aprilie distribuit de Ro Image 2000.

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu