image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Film: Zootropolis


Zootropolis este una dintre animațiile pe care o tot aștept de ceva vreme cu nerăbdare! Animația mea preferată de la Diney este( sau era) Inside Out și abia așteptam să văd dacă Zootropolis este un competitor puternic pentru această animație. 

Zootropolis este cel mai impunător oraș dintr-o lume guvernată de... animale! Da, ați auzit bine, ajungem pe un tărâm unde animăluțele fac legea și pun asta pentru că Judy va încerca să aducă liniștea în oraș. Judy, un iepuraș absolut minunat de simpatic, pe care o să vreți să îl luați acasă cu voi, nu vrea să devină doar fermier, ea are planuri mult mai mari: vrea să devină primul iepuraș polițit într-o lume în care polițiști erau numai animalele mari( lei, elefanți etc). Reușește în cele din urmă să își urmeze visul, dar viața de polițist nu este chiar tocmai ce crede ea, cel puțin până când ajunge să se ocupe de primul ei caz adevărat. Pentru a înțelege mai bine la ce mă refer trebuie să ajungeți la cinema și să vedeți filmul cu ochii voștri. promit că nu o să regretați!

Zootropolis este genul acela de animație la care nu doar copiii se vor bucura, ci și adulții. Faptul că la fiecare pas întâlnim tipuri de oameni transformați în animale, ironia cu care sunt unii dintre ei priviți( fiți atenți după o mașină roșie!), dar și faptul că societatea din zilele noastre este descrisă într-un mod atât de simplu, face ca acest film să fie unul cu adevărat reușit.


Misterul din spatele crimei o să vă pună și pe voi la încercare! Eu chiar îmi făceam scenarii despre ce ar putea să însemne fiecare indiciu, așa că așteptați-vă la un film pe care o să vi-l amintiți foarte mult timp de acum încolo.

Cele 108 minute trec foarte repede, cam prea repede aș putea spune, dar povestea este atât de bine adaptată încât Zootropolis este unul dintre puținele filme căruia nu îi scapă absolut nimic. La sfârșitul ecranizării totul are sens, nimic nu a rămas nediscutat.

În încheiere eu nu pot să vă spun decât că trebuie să ajungeți la acest film neapărat, atât pentru cei mici, cât și pentru voi, pentru că nimic nu se compară cu o animație extrem de savuroasă!

Filmul apare în cinematografe pe 4 martie, distribuit de Forum Film România

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu