image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Film: Nuntă a la grec 2Când mă gândesc la Grecia îmi vin imediat în minte cele două culori predominante, muzica plină de voioșie și plajele însorite pe care fiecare dintre noi ar vrea să se relaxeze. Dar Grecia este mult mai mult de atât iar ceea ce îi face pe oamenii de acolo să fie speciali este că familia este totul pentru ei. Despre asta o să vă vorbesc astăzi, despre o familie ceva mai specială, o familie pe care nici nu știi dacă să ți-o dorești sau nu.

Nuntă a la grec nu este un film care să aibă unul sau două personaje principale, avem o întreagă comunitate de oameni care joacă roluri la fel de importante pentru acțiunea ce urmează să se desfășoare în fața noastră. Printre personaje se remarcă cuplul care a uitat ce înseamnă cuvântul ” noi”, adolescenta care vrea să scape de acasă, bunicul care vrea un nepot grec și o străbunică care nu spune prea multe, dar face toată sala să râdă în hohote. Acestora adaugă-le câteva mătuși puțin sărite de pe fix, un polițist și 2 verișori care au fost învățați că toată populația globului se trage din greci... Da, asta da comedie!


Filmul de astăzi a fost unul lejer, genul acela de ecranizare pe care o să o iubești doar pentru că spune o poveste frumoasă, o poveste veselă de care fiecare dintre noi are nevoie la un momentdat. Legătura de familie este una extrem de puternică și, chiar dacă uneori nu suntem toți de acord, familia este singura care va sări întotdeauna atunci când ai nevoie de ajutor: fie că este vorba despre organizarea unei nunți sau despre ” închirierea” unor limuzine puțin mai speciale.

La sfârșitul celor 94 de minute îți dai seama că ai vizionat un film cu adevărat frumos. Chiar dacă nu are efecte speciale și nici nu este 3D, filmul Nuntă a la grec 2 este o experiență cu adevărat superbă, cu actori care reușesc să intre în pielea personajului într-un mod remarcabil, cu un soundtrack absolut adorabil și cu o poveste frumoasă în spate.

Pe lângă faptul că este o comedie, Nuntă a la grec ne prezintă poveștile de iubire ale mai multor generații, povești cu adevărat impresionante, care rup barierele timpului, povești la care o să oftezi melancolic și datorită cărora o să râzi minute întregi.Îți recomand să mergi la film împreună cu prietenii sau chiar cu familia pentru că o să râdeți pe nerăsuflate și pentru că o să îți aduci aminte toate momentele amuzante prin care ați trecut împreună.

Filmul apare în cinema pe 1 aprilie, distribuit de Freeman Entertainment. 

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu