image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Carte: Momentul nostru infinit- Lauren Myracle


Mulțumesc librăriei online Libris pentru că mi-a trimis această carte. Dacă vreți și voi să achiziționați această carte, dar și alte cărți în limba engleză , intrați pe site-ul celor de la librăria online Libris și enjoy! Nu uitați că transportul este gratuit indiferent de comandă!

Este ultima zi de liceu pentru Wren iar lucrurile par să ia o întorsătură bruscă. Ea a fost întotdeauna fata inteligentă, care a preferat compania cursurilor decât pe cea a băieților, iar acum că liceul se termină viața ei trebuie să se schimbe radical. Dorințele ei nu mai coincid cu cele ale părinților așa că își ia inima în dinți și se gândește la cum să își croiască viitorul perfect pentru ea. Atunci apare în peisaj Charlie, băiatul care avea sentimente destul de evidente pentru Wren, dar nu credea că aceasta i le va împărtășii vreodată.

Cartea urmărește transformarea lui Wren din fata care nu voia niciodată să iasă din cuvintele părinților, într-o fată independentă, cu vise ce pot fi ușor realizabile, cu temeri cauzate de distanța ce poate apărea între oameni, cu multă dragoste și schimbări de situație.

Lauren Myracle nu ne lasă să ne plictisim nicio clipă, nu avem parte de capitole întregi cu tatonări între personaje, ci o carte în care totul se întâmplă exact ca în realitate: pe repede- înainte. Acest lucru i-a dat cărții o dinamică aparte și a făcut ca lectura să nu fie una greoaie, ba dimpotrivă. Avem în față o carte a literaturii universale care merită să fie citită.

Momentul nostru infinit este o carte ce se potrivește perfect cu căldura de afară, o carte ușoară, lejeră, de care eu am avut cu adevărat nevoie pentru a mă detașa de agitația sesiunii. Este genul acela de carte pe care îl citești atunci când vrei să te eliberezi, când vrei să zâmbești la fiecare rând și să te apropii de niște personaje care, de ce nu, îi aduc aminte de propria ta poveste de dragoste.

Finalul cărții este unul deschis care, inițial m-a supărat. Aș fi vrut ca Lauren Myracle să îmi spună ce se întâmplă cu cei doi îndrăgostiți, dar apoi mi-am dat seama că Momentul nostru infinit  este o carte despre alegeri și că autoarea nu a vrut altceva decât să îl lase pe cititor să aleagă povestea care s-ar potrivi cel mai bine pentru Wren și Charlie.

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu