image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Zoolander 2Primul film Zoolander a fost pentru mine o experiență cinematografică destul de ciudată. Nu mai văzusem până în acel moment un film care să conțină atât de multe elemente care, dacă stăteai să te gândești, nu aveau nicio legătură comună. Dar mi-au plăcut atât de mult actorii, modul lor de a intra în personaj, încât am fost destul de încântată când am primit invitația la Zoolander 2.

Povestea nu este foarte diferită de cea din primul film. Au trecut aproximativ 5 ani de când Derek și Hansel nu au mai apărut în lumina reflectoarelor, dar se pare că lumea modei are iarăși nevoie de ei. Amândoi sunt chemați pentru un show la Roma, dar fiecare se întoarce din alte motive. Derek vrea să își recâștige băiatul luat de stat( se presupunea ca nu știe să aibă grijă de el... și cam așa era) iar Hansel are nevoie de o pauză de la marea sa familie.

 Filmul se impune prin faptul că aduce în același loc unele dintre cle mai mari nume din lumea mondenă actuală. Întâlnim la tot pasul referiri la persoane cunoscute, de la cântăreți la modele și la creatori de modă. Filmul aduce atât de multe personaje interesante în același loc încât uneori este chiar imposibil să îți dai seama dacă persoana respectivă a apărut sau nu.

Glumele celor doi actori principali au rămas aceleași și țin mai ales de modul în care fiecare dintre noi arată. Vă anunț de acum că Hansel are fața destul de ”avariată” în urma unei coleziuni cu o... carte! Așa că Derek este singurul care l-ar putea face să se simtă iarăși bine în pielea lui.

Filmul se impune prin colorit, prin faptul că are la bază o poveste atât de ciudățică, dar care reușește să facă publicul să râdă pe tot parcursul vizionării.

Filmul apare în cinema pe 12 februarie, distribuit de Ro Image.

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu