image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Trauma( Concussion)


Nu sunt o fană a sportului, nu îmi plac în mod deosebit filmele în care sportul este unul dintre elementele principale, dar iubesc filmele inspirate din povești reale, așa că Trauma a fost filmul perfect care a îmbinat lucrurile care îmi plac, cu cele care nu îmi plac.

Trauma este un film despre  încercarea de a face lumea mai bună și despre obstacolele pe care le întâlnim în drumul nostru spre a face ceva nu numai pentru noi, ci și pentru ceilalți. Filmul se bazează pe povestea doctorului Omalu care descoperă că fotbalul american, un sport de contact, îi face pe oameni să sufere de o boală nedescoperită până în acel moment. Deși doctorul Omalu descoperă această boală, sunt câțiva oameni care vor vrea să îl reducă la tăcere. Ce se va întâmpla cu diagnosticul pus de Omalu o să aflați doar dacă ajungeți la film.

Vă asigur că filmul acesta o să vă fcă să puneți întrebarea: de ce nu îl întâlnim și pe Will Smith între propunerile de la Oscar? Actorul reușește un rol impresionant, devine un camelon în adevăratul sens al cuvântului și te face să îți dai seama ce înseamnă să iubești cu adevărat ceea ce faci. Doctorul Omalu devine un personaj îndrăgit de fiecare spectator iar Will Smith mai câștigă câteva puncte datorită rolului impecabil.

Deși, așa cum spuneam la început, nu sunt o iubitoare a filmelor despre sportuluri, Trauma este un film cu adevărat impresionant. Accentul cade pe trăirile oamenilor, pe faptul că deși ești mic, poți ajunge deasupra tuturor atâta timp cât te străduiești și crezi în ceea ce faci.

Durata filmului este de 123 de minute, dar nu există nicio secundă în care să vrei să se termine filmul. Povestea este atât de bine spusă, atât de bine pusă în scenă, încât acțiunea curge exact așa cum ar trebui, nu există lucruri care au fost uitate sau pe care s-a pus accentul prea mult. Trauma este un film cu adevărat impresionant, un film pe care trebuie să îl vezi cu mintea limpede și sufletul fixat pe acțiune.
 
 Filmul apare la cinema pe 5 februarie, distribuit de InterCom Film.

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu