image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Fură steagul, salvează Luna


Sunt o mare fană a animațiilor și acest lucru nu mai este o surpriză pentru nimeni. De fiecare dată când ajung la un nou film de animație mă simt ca un copil mic care vrea să se bucure cu adevărat de personaje, poveste, de absolut orice mic detaliu care i se oferă. Fură steagul, salvează Luna este ultima animație adusă de Ro Image și  este un film destul de diferit față de ultimele văzute în 2016.

Filmul îl are ca personaj principal pe Mike, un puști tare năzdrăvan care are o familie aproape perfectă. Atât tatăl cât și bunicul său au fost astronauți iar acest lucru, deși ar fi trebuit să îi apropie, mai mult i-a separat. În momentul în care tatăl lui Mike este desemnat să ajungă pe Lună, același lucru pe care ar fi trebuit să îl facă și tatăl sau, el este în culmea fericirii, se bucură nespusă că măcar un membru al familiei Goldwing va putea să ajungă acolo unde un singur alt echipaj de astronauți a mai ajuns. Dar treburile se complică,m tatăl lui Mike își rupe piciorul iar Mike încearcă să rupă blestemul pus asupra familiei sale și va încerca să ajungă pe Lună. Ce urmează? O povestea absolut minunată despre un puști, prietena lui cea mai bună și bunicul său care încearcă să străbată necunoscutul. Mai multe despre film o să aflați mergând la cinema.


Animația aceasta a fost foarte diferită de ultimele animații apărute în 2016. Cu o povestea de-a dreptul surprinzătoare, personaje care sunt mult mai mult decât par a fi, dar și cu o grafică absolut genială, Fură steagul, salvează Luna se dovedește a fost genul de animație perfectă atât pentru copii cât și pentru adulți. Deși nu mulți oameni iubesc desenele dublate, acest desen are un dublaj excelent, dacă mă întrebi pe mine.

În plus, durata de aproximativ 97 de minute face ca acest desen să nu fie foarte greu de urmărit de către cei mici. Un lucur care mi-a plăcut extraordinar de mult a fost caracterul didactic al filmului, există extrem de mulți termeni ” speciali” iar la finalul ecranizării fiecare copil își întreba părinții despre ce înseamnă un anumit cuvânt. Din punctul meu de vedere Fură steagul, salvează Luna este desenul perfect la care să îți duci copilul dacă vrei să se distreze, să audă o poveste despre spațiu, dar și să încețe câteva lucruri foarte importante.


Fură steagul, salvează Luna apare în cinematografe pe 19 februarie, distribuit de Ro Image.

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu