image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

FORM Fusion- mâncare minimalistă și arhitectură nordică


V-am promis că anul acesta se vor schimba câteva lucruri pe blog, dar nu v-am dat foarte multe detalii pentru că prefer ca proiectele să se materializeze înainte de a vorbi despre ele. Unul dintre lucrurile pe care aș vrea să le fac, este să mai deschid câteva topicuri pe blog. Astăzi intră în scenă categoria de Loisir, locul unde vă voi povesti despre localurile prin care ajung, despre mâncare, băuturi, adică toate lucrurile alea care fac ca o întâlnire să decurgă perfect.

Și ce mod mai bun de a începe această categorie, decât deschiderea unui nou restaurant din București? FORM Fusion, un restaurant care îmbină minimalismul preparatelor cu arhitectura nordică, locul unde am fost acum câteva zile și m-am distrat pe cinste.

Restaurantul se ascunde pe străduța Vasile Lascăr, numărul 173, pe lângă câteva căsuțe cu o arhitectură veche, care fac ca FORM-ul să se distingă imediat.

Un loc cochet, cu trandafiri pe mese, cu geamuri imense prin care poți vedea strada( și vecinii din bloc, nu-i așa Gulie?), un restaurant unde cu siguranță o să uiți cum trece timpul. Decorul care îmbină interiorul cu exteriorul îți dă o stare de bine, o energie care te însoțește pe tot parcursul șederii.

Mâncarea, aranjată cochet, este extrem de bună, eu una m-am îndrăgostit de un aperitiv cu somon, din care abia aștept să mai încerc și zilele viitoare( revin cât de curând acolo, o să vă explic într-un alt articol de ce). La fel a fost și cu felul principal, o sumedenie de arome care se îmbină perfect cu specificul localului.


FORM Fusion este restaurantul perfect unde poți ieși cu prietenii pentru a avea o discuție relaxantă la un pahar de vin rose. Abia aștept să revin acolo și să descopăr și alte minunății pregătite de bucătari.

Share this:

CONVERSATION

1 vise sparte: