image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Cum sa fii singur si fericit


Având în vedere titlul articolului nu este foarte greu să ghiciți despre ce vom vorbi astăzi. Cum să fii singur și fericit, filmul care incearcă să scape de mitul cum că a fi singur înseamnă a fi nefericit.

Filmul are în primplan povestea  a 4 femei, unele dintre ele singure deoarece caută perfecțiunea, unele pentru că relațiile sunt mai puțin importante decât cariera, iar altele pentru că pur și simplu au nevoie de o pauză după o relație de 4 ani în care totul mergea... absolut perfect! Filmul urmărește viața celor patru protagoniste în încercările lor de a face o schimbare, de a se bucura de viață sau de a căuta fericirea în cele mai interesante moduri.

Filmul este perfect pentru luna februarie. Nu știu câți dintre voi s-au gândit la asta, dar în fiecare an este scoasă câte o producție care se mulează perfect pe ziua de 14 februarie, așa că filmul de anul acesta, care e perfect pentru tema iubirii, este Cum să fii singur și fericit.

Deși titlul vorbește despre a fi singur, consider că tema principală este de a te regăsi pe tine, indiferent dacă acest lucru poate fi făcut cu ajutorul altei persoane sau nu. Alice, personajul principal al filmului dacă mă întrebi pe mine, trece de la a fi într-o relație în timpul căreia nu se regăsea, la a deveni o femeie independentă atât singură, dar și alături de alți bărbați.

Ăsta este genul de film care trebuie văzut cu prietenele, este un film care va prinde mult mai mult la reprezentantele sexului frumos, un film care poate da startul unei petreceri cu fetele.

 Filmul intră în cinema pe 12 februarie, distribuit de Freeman Entertainment.


Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu