image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Brasserie CotroceniBrasserie Cotroceni a luat fiinta in baza conceptului de eclectism si aduce diferite doctrine intr-unul singur. Rezultatul sfideaza banalul cu ajutorul unui concept inovativ de fusion cooking un urban-contemporan. Localul se afla situat intr-o zona incarcata de istorie, intr-un cartier boem al Capitalei. Restaurantul il gasim pe strada Ernest Djuvara nr.3, in imediata vecinatate a Gradinii Botanice.

Brasserie Cotroceni reuseste sa imbine cu stil caramida alba a peretilor cu ziarele inserate inteligent in meniu, burlanele de inox cu elemente decorative din lemn curat.             Toate mesele din brasserie au intotdeauna flori proaspete si in proximitatea lor poti gasi albume cu lucrarile unor pictori celebri precum Vincent Van Gogh, Gustav Klimt sau Pablo Picasso. Iar clipele colorate intens de rafinament nu se opresc aici. Pentru cei care au noroc sa viziteze localul in timpul pranzului, meniul zilei este scris intotdeauna pe panza si asezat pe mici sevalete la masa.

Desi numele te duce mai curand cu gandul la conceptele de restaurante frantuzesti, Brasserie Cotroceni e mai mult de atat Aici gasesti elemente de bucatarie austriaca, nemteasca, italiana dar si traditional romaneasca. Aici poti comanda platouri cu preparate aduse tocmai din inima Maramuresului, in special produse uscate si afumate cu lemn de fag si brad aduse din adancul padurilor bucovinene.

Dintre preparatele cu priza mare la public enumar: Rata crocanta cu salata de verdeturi proaspete, sfecla rosie si ou posa, Foie Gras cu mere caramelizate si struguri, croissant umplut cu crema de Camembert, invelit in fructe de padure, pe un pat generos de Baby Spinach, tartar de vita, Bruschete cu rosii, usturoi si Busuioc, Bruschete cu crema de Branza si Somon Fume, Bruschete cu Pasta de Masline, Prosciutto si Brie, Bruschete cu Branza Picanta si Nuci iar lista de delicatesuri nu se opreste aici. Va invit sa descoperiti personal celelalte preparate.
 

Daca o sa mai revin la Brasseria Cotroceni? Cu siguranta pentru ca aici am gasit exact ce aveam nevoie: un ambient placut, o locatie nu foarte departe de zonele prin care ajung eu de obicei si, cel mai important, un meniu exact pe gustul meu. Si sa fim seriosi: dupa ce degusti tiramisu aici, nu vei vrea sa mai incerci aceasta prajitura in alta parte.

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu