image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Ave, Cezar

 

O să sune foarte amuzant ceea ce urmează, dar Ave, Cezar este un film despre... filme. Acțiunea filmului are loc în anii `50, perioada în care Eddie Manix se ocupa unul dintre cele mai mari studiouri cinematografice. Filmul ne prezintă modul în care erau create unele dintre cele mai importante filme ale vremii, fie că este vorba despre un film cu marinari sau o dramă care urmează să aibă ca personaj principal un cowboy, care nu știe să vorbească corect. Dar ce ne facem atunci când personajul principal al filmului ce urmează să fie o capodoperă dispare subit? Ei bine, asta da încercare grea pentru Manix! Ce va face Manix având în vedere că studioul devine o muncă extrem de grea iar altcineva îi va oferi o sumă foarte frumoasă de bani pentru a trece într-un alt domeniu de activitate: o munca ușoară și care îl va face să petreacă mai mult timp cu familia? Aflați acest lucru, dar și ce s-a întâmplat cu celelalte personaje ale filmelor, doar mergând la cinema!
 

Ave, Cezar  este un film plin de actori cunocuți. De la George Clooney care interpretează un celebru actor al studiourilor, până la Scarlett Johansson- inocența întruchipată, cu un copil pe drum. Numele mari care se reunesc pentru a juca în acest film fac transformă  ecranizarea în una foarte așteptată de mai toată lumea.

Trebuie să recunosc că filmul nu este neapărat pe gustul meu, din cauza poveștii destul de întortocheate. Există atât de multe personaje încât la un momentdat nu prea mai prinzi firul logic al acțiunii iar ironia și sarcasmul cu care sunt privite unele dintre ele nu au fost neapărat printre preferatele mele.

Există însă câteva scene extrem de amuzante, printre care amintesc încercarea de a face un cowboy să vorbească fără accent și să intre în pielea unei personaj de dramă sau dansul absolut fabulos care ni-l aduce în primplan pe Channing Tatum.

Filmul se va potivi mai ales persoanelor care iubesc ecranizările mai vechi, deoarece Ave, Cezar este filmat în așa fel încât să te facă să crezi că ai ajuns la un film autentic al anilor `50.


Ave, Cezar intră în cinematografe pe 19 ianuarie, distribuit de Ro Image.

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu