image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Unde își vor petrece românii vacanța de Paște?

În ultimii ani, românii au decis să își petreacă vacanța de Paște peste hotare, în țări cu un mare impact cultural și peisaje extraordinare. Tocmai din acest motiv, Paralela 45 propune patru destinații unde vacanța de Paște poate fi trăită la maximum alături de cei dragi.

Iordania- țara orașelor antice, a peisajelor deșertice și a uneia dintre marile minuni  ale lumii  contemporane
Pentru cei care doresc să petreacă un sejur de 5 nopți într-o țară cu peisaje incredibile, locuri sfinte și priveliște către Marea Moartă, Iordania este destinația ideală.  Prețul unui sejur de 5 nopți de cazare, cu mic dejun inclus în hoteluri de 3* și 4*, în perioada 28 aprilie-4 mai este de 645€/ persoană. În tarif sunt incluse: biletul de avion dus-întors, transferurile, masa tradițională de Paște, dar și un ghid local. Taxele de aeroport nu sunt incluse in tarif.

Cuba- Cea mai mare insulă din Caraibe
Pentru cei care doresc să petreacă un sejur de 8 nopți pe ritmuri de cha cha, printre mașini vechi și pe unele dintre cele mai impresionante plaje din lume, cu kilometri întregi de nisip alb și fin scăldat de ape cristaline, Cuba este destinația perfectă. Un sejur de 8 nopți cu plecarea pe 26 aprilie, cazarea cu demipensiune și all inclusive la hoteluri de 5* este 1495€/ persoană și include biletul de avion și transferurile. Taxele de aeroport nu sunt incluse in tarif.

Bali- ”Insula Zeilor” sau ” Dimineața lumii”
Apele liniștite ale Oceanului Indian, bungalow-urile de pe plajele largi, coastele accidentate, templele și cultura tradițională au făcut din Bali una dintre cele mai căutate destinații de vacanță din întreaga lume. Prețul unui sejur de 7 nopți cu mic dejun și prânz inclus la hoteluri de 4*, cu plecarea pe 26 aprilie, este de 995€/ persoană. În preț sunt incluse biletul de avion, transferurile și însoțitorul român de grup. Taxele de aeroport nu sunt incluse in tarif.

Azerbaijan, Armenia și Georgia- țările culturilor diverse și obiceiurilor unice
Dacă vreți să vă petreceți vacanța de Paște într-o țară cu peisaje minunate și descoperiri arheologice ce scot la iveală vremuri zbuciumate, aveți de ales între Azerbaijan, Armenia( devenită prima țară creștină din lume) și Georgia. Un sejur de 10 nopți de cazare cu mic dejun inclus la hoteluri de 3* și 4* costă 1390€ , preț  în care sunt incluse biletul de avion, transferurile, tururile și transportul cu autocarul pe toată durata vacanței cu însoțitor român de grup. Taxele de aeroport nu sunt incluse in tarif.

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu