image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Un polițist și trei sferturiIubesc toate genurile de filme, dar atunci când vine vorba despre comedii eu sunt prima care ajunge la coadă. De ce? Pentru că iubesc o comedie bună, pentru că sunt zile în care vreau să râd până nu mai pot să stau de pe scaun și spre norocul meu așa s-a întâmplat în cazul filmului Un polițist și trei sferturi.
 
Acțiunea filmului este una super simplă: Kevin Hart( Ben Barber) și Ice Cube( James Payton), cunoscuții polițiști din filmul Un polițist și trei sferturi primesc un caz nou. Așa cum ne-am obișnuit, Kevin reușește să intervină iarăși în operațiunea lui Ice Cube, nu într-un mod bun, și din această cauză partenerul lui Ice Cube este rănit. Ce urmează? O excursie în Miami plină de urmăriri periculoase, multe gloanțe, un aligator și multe multe fete.

Un lucru pe care îl apreciez foarte mult la acest film este faptul că nu este important să fi văzut prima parte pentru a te bucura de acest film. Personal vazusem și primul film, dar înafară de actori și de micile divergențe dintre ei nu îmi aminteam mai nimic. Așa că dacă vreți să ajungei la această comedie o puteți viziona fară nicio problemă.

Durata este una perfectă pentru un film de acest gen și combinată cu povestea celor doi polițiști rezultă un film pe durata căruia niciun spectator nu se va plictisi.

 Filmul intră în cinema pe 15 ianuarie distribuit de Ro Image.

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu