image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Tata în război cu... tata


 Nici nu a început bine 2016 și filmele au și început să curgă. La începutul anului cei de la Ro Image ne-au adus o comedie spumoasă numai bună de văzut cu familia așa că m-am decis să vă scriu și eu câteva păreri despre această ecranizare.

Tata în război cu... tata este un film despre viața unui tată vitreg care abia reușește să ajungă la sufletul copiilor soției sale. Oricât de mult s-ar strădui, cei doi copii sunt foarte greu de înduplecat și când totul începe să meargă bine familia primește vizita adevăratului tată. Să fie de bine sau nu? Asta o să aflați voi mergând la cinema.

Așa cum era de așteptat Brad Whitaker și Dusty Mayron fac o treabă excelentă în ceea ce privește interpretarea celor doi tați. Joaca de-a șoarecele și pisica îi face pe amândoi să strălucească și să ne rămână în cap drept doi comedianți tare reușiți. 

Povestea nu este neapărat una care să te dea pe spate, însă unele dintre glumele din film sunt cu adevărat bune. Pentru a vă bucura de acestea eu vă sugerez să nu evdeți trailerul înainte, deoarece foarte multe faze importante ale filmului sunt prezentate deja acolo și vă vor strica puțin vizionarea.

Un alt punct forte al filmului ar fi finalul, în care apar două personaje destul de interesante, renumite, la care nu v-ați fi așteptat nicio clipă să apară în acest film. Dar pentru mai multe datalii mergeți la cinema și o să aflați despre cine este vorba.


Filmul apare în cinematografe pe 8 ianuarie distribuit de Ro Image.

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu