image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Pădurea Blestemată( The Forest)


Din când în când o schimbare este bună în orice domeniu. Cam asta am simțit în momentul în care am primit invitația primului film horror din acest an, Pădurea Blestemată. Dacă vreți să știți părerea mea despre film citiți în continuare iar apoi fugiți repede la cinema ca nu cumva să ratați un horror cu adevărat reușit!

Filmul prezintă povestea a două surori gemene Sara și Jess price( ambele interpretate de Natalie Dormer) care au o legătură specială. Chiar dacă sora sa este în celălalt capăt al lumii, Japonia, Sara simte că ceva nu este în regulă și pleacă imediat în căutarea surorii ei. Odată ajunsă în Japonia, Sara află că sora sa a intrat în pădurea Aokigahara, loc bine cunoscut din cauza oamenilor care aleg să se sinucidă la poalele muntelui Fuji. Deși este avertizată să nu intre în pădure, Sara nu ascultă și va părăsi cărarea pentru a își găsi sora. Ce se întâmplă de aici încolo? O să descoperiți doar mergând la film!

Deși sunt o speriasă și jumătate, filmul ăsta mi-a plăcut extrem de mult. Nu există foarte multe scene care să te sperie cu adevărat, deși unele dintre ele m-au făcut să stau cu ochii în pământ pentru a fi sigură că nu urmau coșmaruri în acea noapte. Filmul se remarcă printr-o poveste extrem de bine scrisă și un cadru care îți dă fiori pe șira spinării.

Natalie Dormer face două roluri extrem de reușite, dar  interpretarea Sarei a fost preferata mea. De ce? Pentru că acest personaj apare pe tot parcursul filmului, el este cheia misterului și tot el este cel care te introduce în film cu adevărat, nu simți că ești doar un spectator, ci că dacă te întorci s-ar putea să ai o surpriză.

Sfârșitul mi s-a părut unul perfect pentru acest film mai ales datorită faptului că nu am putut să îl prevăd decât foarte târziu, atunci când era imposibil să nu înțelegi ce s-a întâmplat cu adevărat.


Pădurea Blestemată este un horror pe care aș vrea să îl revăd, cu o poveste extrem de interesantă și care, deși sunt o împătimită a tot ce ține de Japonia, m-a făcut să realizez că nu aș vrea să văd niciodată muntele Fuji de aproape!

Filmul a apărut în cinema pe 8 ianuarie distribuit de InterCom Film.

Share this:

CONVERSATION

2 vise sparte:

  1. Eu l-am vazut aici:
    http://www.portalultautv.ro/padurea-blestemata-the-forest-2016/

    Mi-a placut. Recomand!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am o intrebare, Aiden chiar a fost jurnalist ? De ce avea poze cu Jess in telefon si de ce a spus tot de Jess ca e moarta de 5 zile?Chiar sunt curios, sper sa imi raspunzi.Mersi anticipat!

    RăspundețiȘtergere