image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Norm de la Polul Nord
Animațiile scot copilul din fiecare, din această cauză eu sunt extrem de încântată de fiecare dată sunt anunțată că urmează să ruleze un astfel de film. Despre Norm de la Polul Nord trebuie să vă spun de început că am vorbit timp de o săptămâna ca despre ”filmul ăla cu ursulețul polar”. Am fost extrem de încântată înainte de a ajunge la film și dacă vreți să știți părerea mea după finalul ecranizării trebuie să ctiți recenzia.

Norm este un urs mai special, el iubește toate animalele din jurul lui și din cauza aceasta nu poate vâna, lucru ce îi aduce o reputație destul de proastă în cadrul familiei și al prietenilor. Un alt lucru special la el este faptul că reușește să vorbească cu oamenii, așa cum putea și bunicul său care a dispărut de foarte mult timp și nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu el. Atunci când există pericolul de a îi fi distrusă casa, Norm ajunge la New York și încearcă șă evite un dezastru, transformarea Polului Nord într-un oraș cu milioane de locuitori. În timpul călătoriei se vor întâmpla foarte multe lucruri iar Norm este gata gata să își piardă casa, dar pentru a afla mai multe trebuie să ajungeți la cinema pentru a îl cunoaște și voi pe ursuleț.

Animația este perfectă pentru copii, au fost suficienți în sală pentru a îmi da seama că majoritatea dintre ei ar fi vrut să îl cunoască e Norm sau să îl ajute în expediția sa.
Durata a fost una ok pentru o animație, nu consider că s-a pierdut foarte mult timp cu explicații, acțiunea a fost cea mai importantă și din acest motiv acest film se  încadrează în categoria celor la care poți liniștit să mergi cu copilul, mai ales că știm cu toții că majoritatea dintre ei nu au răbdarea necesară pentru a sta într-un loc mai mult de 15 minute.

Dacă a fost ceva ce nu mi-a plăcut la acest film a fost faptul că din când în când anumite lucruri nu se leagă. Deși Norm nu le spune numele său inițial oamenilor, ei știu cum îl cheamă, lucru ce nu va fi observat de copii, dar adulților cu siguranță nu le va scăpa acest detaliu.
Norm de la Polul Nord este un film ce ne prezintă câteva personaje noi cu adevărat drăgălașe pe care cu siguranță toți am vrea să le întâlnim.

Filmul intră în cinema pe 15 ianuarie distribuit de Ro Image.

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu