image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Joy


Deși anul 2016 nu a început de mult timp filmele curg grămadă așa că eu zic să vă așteptați la foarte multe ecranizări în următoarea perioadă. Acum câteva zile am ajuns la vizionarea filmului Joy, un film despre care eu una nu înțelesesem prea multe din trailer,e ram destul de sceptică cu privire la el și nu credeam că o să ajung să îmi placă un astfel de film.

Joy a devenit dintr-un copil cu o mulțime de vise, o femeie simplă, stâlpul casei, cea care avea grijă de cei doi părinți divorțați, de doi copii, de fostul ei soț care trăia în aceeași casă cu ea și de absolut orice persoană din apropierea ei. Ați spune că acest lucru nu este neapărat rău, dar gândiți-vă că Joy nu era o femeie obișnuită, avea idei, chiar foarte multe idei, dar din cauza faptului că nimeni nu o înțelegea, nimeni nu vedea cine este ea cu adevărat, nu a încercat să își depășească condiția umană. Asta până într-o zi, când cicatricile au ieșit la iveală( pe bune) și viața ei începe să capete un nou sens. Va reuși Joy să treacă de această perioadă gri din viața ei și să se autodepășească? O să aflați acest lucru doar dacă mergeți la film.


Vă spun de la început că am auzit păreri diverse despre acest film. Poate sunt eu feministă și din cauza această, dar ecranizarea mi s-a părut destul de bună având în vedere că are la bază o poveste reală, dar și datorită faptului că înainte femeile nu erau văzute cu adevărat. Filmul arată că oricine poate deveni mare atâta timp cât se străduiește, nu contează dacă ești femeie sau bărbat, ci ceea ce faci pentru a te depăși, ceea ce încerci să construiești cu propriile tale mâini.

Jeniffer Lawrene, cunoscută pentru rolul său incredibil din Jocurile Foamei, reușește să impresioneze publicul cu o schimbare totală față de rolurile jucate anterior. Joy i se potrivește de minune actriței care îi dă personajului o strălucire aparte, nu m-aș fi putut gândi la altcineva care să interpreteze acest rol.  

Un minus al filmului ar fi durata, recunosc că la un momentdat filmul devine plat, cele 124 de minute sunt puțin cam prea mult pentru un film de acest gen, nu film în care nu prea există acțiune.


Filmul apare în cinematografe pe 8 ianuarie distribuit de OdeonFilm.

Share this:

CONVERSATION

1 vise sparte: