image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Un eveniment Fără Prejudecăți


Viața de blogger este extrem de frumoasă și, cu toate că devine din când în când obositoare, eu întotdeauna o să alerg de colo colo, de la un evenimente la altul, plină de voioșie. Și știți care sunt evenimentele cele mai frumoase? Cele la care ajungi pe nepusă masă, cele despre care auzi cu puțin timp înainte și nu ai cum să te pregătești temeinic pentru ce urmează. 

Cam asta s-a întâmplat ieri când Bogdan, pe care toată lumea îl știe de pe blogul său Presa în blugi, m-a invitat la evenimentul Fără Prejudecăți. Nu știam mai nimic despre ce urma să se întâmple acolo așa că totul a fost un mister până și pentru mine, un mister bun.

Evenimentul s-a ținut la Fitto Cafe din Calea Floreasca și fost organizat de echipa Creative ideas, cărora le mulțumesc pentru orele petrecute împreună.


”Fără Prejudecăți” a avut ca scop principal informarea oaspeților despre un subiect tabu, un subiect despre care nu vorbim niciuna dintre noi, aici mă refer în principal la femei pentru că nouă ni s-a adresat acest eveniment, un subiect despre care în cazul în care ne-am informat există două posibilități: să ne fi informat corect sau nu. Despre asta ne-a vorbit doctorul Călin Doboș preț de câteva minute bune, despre faptul că oricine ar trebui să fie informat despre chirurgia plastică, chiar dacă urmează sau nu să apeleze la ea. 

Nu sunt împotriva remodelării corpului dacă aceasta se face ca la carte, dar nu m-am informat niciodată despre ce înseamnă cu adevărat chirurgia plastică pentru că nu am de gând să apelez la ea. Cu toate acesta consider că evenimentul a avut un rol educativ destul de mare pentru că merg pe premisa că oricând poți afla lucruri noi și cam asta s-a întâmplat și aseara, am participat la un eveniment care ne-a spus în față ce înseamnă cu adevărat o operație de remodelare a corpului.


După ce doctorul Călin Doboș ne-a povestit o mulțime de lucruri interesante a venit rândul sportului să ia locul chirurgiei și cei de la Fit4You au intrat în scenă cu un nou aparat, singurul de acest fel din România, care în 20 de minute îți lucrează toți mușchii. Din păcate nu am reținut numele costumului, însă vă pot spune că el lucrează cu electrozi ce trimit impulsuri către toate grupele de mușchi și te pot aduce în formă foarte repede atâta timp cât îți dorești cu adevărat să faci acest lucru.

Evenimentul s-a terminat cu o tombolă și cu câteva lucruri minunate pe care fiecare participant le-a primit, lucruri despre care cu siguranță o să vă mai scriu pe blog cât de curând.

Fără Prejudecăți a fost locul unde bloggerii, vedetele și oamenii interesați de subiect s-au simțit ca la o discuție între prieteni așa că dacă nu ați ajuns aseară vă spun că ați ratat câteva informații foarte interesante, dar și o mulțime de glume care ne-au făcut să ne simțim ca între cunoscuți.


În încheiere țin să îi mulțumesc foarte mult lui Bogdan pentru că m-a invitat la acest eveniment și abia aștept următoarele ocazii pentru a mai sta la un pahar de limonadă și a mai râde despre orice lucru oricât de mic.

Parteneri ai evenimentului:

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu