image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Surori bune și nebuneÎn timp ce din punct de vedere cinematografic anul 2015 s-a terminat, noi nu vrem să lăsăm filmele deoparte. Tocmai din acest motiv săptămâna asta o să fugim de colo colo la primele vizionări ale unor filme ce vor avea premierea abia în 2016.  Astăzi am ajuns la vizionarea unei comedii bune și nebune, de fapt surorile erau bune și nebune, căci despre film vă voi spune eu mai multe în rândurile ce urmează.

Hai să facem un mic exercițiu de imaginație: ai 20 de ani și totul merge perfect, petrecerile sunt în toi iar tu ai impresia că nu vei îmbătrâni niciodată. Ei bine, deschizi ochii și îți dai seama că ai 40 de ani,un copil care nu te apreciază pentru că viața ta este haotică sau un divorț care a lăsat urme adânci și te-a făcut să devii cu mult mai perfecționistă decât erai până acum. Așa rezumi cel mai ușor povestea celor două surori, Kate și Maura, care duc vieți total anoste de când timpul și-a spus cuvântul.

Atunci când părinții celor două decid că este timpul să vândă casa părintească Maura nu știe cum să îi dea vestea surorii sale așa că amandouă pornesc spre Orlando, locul unde și-au petrecut cei mai frumoși și sălbatici ani. Dar ce vor face atunci când află că părinții deja au vândut casa și că amintirile lor vor fi pierdute pentru totdeauna? Exact ce ar face orice persoană matură... dau o petrecere! Și nu orice fel de petrecere, o petrecere pe care cu siguranță nimeni nu o va uita. Voi fi sinceră când voi spune că am mers la acest film cu destul de multe dubii pentru că  trailerul nu reușise să mă impresioneze, dar odată ajunsă în sală am avut parte de o surpriză plăcută. Filmul Surori bune și nebune este o adevărată comedie la care vei râde pe nesăturate, o comedie perfectă pentru începutul lui 2016. Vă spun că gluma preferată a întregii săli, spun asta pentru că s-a râs timp de un minut întreg fără oprire, include un cuplu și o muzicuță cu o balerină. Pe lângă aceasta există foarte multe personaje creionate absolut briliant, personaje pe care cu toții le-am întâlnit cel puțin o dată în viață. Imaginați-vă că cel mai aiurit prieten al vostru de acum are 40 de ani, este beat și încearcă să joace mima... vă spun eu că acest lucru sună demențial și că el chiar se întâmplă în film!

Trebuie să vă spun încă de la început că Tina Fey și Amy Poehler fac o pereche pe cinste. Amândouă reușesc să intre în pielea unor personaje destul de țăcănite, dacă mă întrebi pe mine, două personaje care îmi vor rămâne mult timp în memorie.

Un alt plus al filmului este faptul că fanii Game of Thrones vor înnebuni atunci când vor vedea că anumite scene din serialul lor preferat sun prezente aici.

Surori bune și nebune este un film ce va fi apreciat extrem de mult de femei pentru că arată și o legătură foarte strânsă între două surori, o legătură ce nu poate fi ruptă decât dacă una dintre surori încearcă să pară ceva ce nu este... și asta nu este bine deloc, dar o să înțelegeți la ce mă refer mergând la film.


Preț de 118 minute am râs și mi-am imaginat cum o să fie viața mea peste 20 de ani. Filmul te face să înțelegi că timpul trece extrem de repede și că astăzi poți sta într-un club cu prietenii tăi, dar mâine cu siguranță o să ai o viață anostă de om matur, deci trebuie să profiți acum, orice s-ar întâmpla.

Surori bune și nebune intră în cinema pe 1 ianuarie 2016, distribuit de RoImage.

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu