image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Secretul


Din când în când vezi trailer-ul câte unui film care te face să te gândești încontinuu la acea producție. Cam asta s-a întâmplat cu Secretul, filmul celor de la Ro Image pe care l-am așteptat câteva săptămâni bune.

Filmul ne spune povestea a trei persoane: Ray( Chiwetel Ejifor), Nicole Kidman( Claire) și Julia Roberts( Jess) ce sunt legate din cauza unei povești tragice. Atunci când fiica lui Jess moare în circumstanțe greu de imaginat, Ray se luptă cu sistemul pentru a putea să în prindă pe vinovat, dar din cauza faptului că acest vinovat este turnător poliția nu vrea să facă nimic. Timp de 13 ani Ray continuă să îl caute pe ăptaș și când îl găsește lucrurile o iau puțin razna.

Filmul este unul care nu are cum să nu îți placă cel puțin datorită jocului actoricesc. Toți cei trei actori menționați mai sus au făcut o treabă foarte bună din punctul meu de vedere și din această cauză ecranizarea va avea mulți fani. Un lucru pe care trebuie să îl știți neapărat este faptul că acest film este unul de stare, cu toate că are destul de multă acțiune. Drama trăită de Jess ajunge foarte ușor să îi afecteze și pe spectatori care vor, nu vor se vor pune în locul mamei ce și-a pierdut copilul.

Un lucru pe care trebuie să îl precizez este să nu vă uitați la trailer înainte de a vedea filmul! Povestea este expusă destul de mult în trailer așa că prima parte a filmului nu a fost un secret pentru nimeni. Consider că pentru a te bucura mai mult de film trebuie să încerci să te ții cât mai departe de trailer.

Filmul a intrat în cinema de ieri, 4 decembrie, în cinema fiind distribuit de Ro Image.

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu