image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Noua mea sufragerie

De ceva timp am refuzat să mă mai uit la televizor. Nu neapărat pentru că nu am mai vrut ci pentru că online-ul mi-a captat toată atenția, facultatea mi-a ocupat fiecare minut liber iar seara nu îmi doream decât să pun capul pe pernă și să adorm. Da, am renunțat la televizor din cauza alergăturii și a lipsei timpului, dar asta nu înseamnă că din când în când nu mai trag un ochi pe diverse posturi.

Acum câteva zile am fost acasă și am redescoperit o emisiune pe care o iubeam în timpul liceului. Niște experți luau o casă de la zero și o amenajau într-un mod atât de sofisticat încât oricine ar fi vrut să se mute în acea casă instantaneu. După ce m-am uitat a emisiune mi-a revenit pofta de a visa cu ochii deschiși la momentul în care voi avea casa mea pe care o voi aranja fix așa cum mi-aș dori. Și am rămas cu gândul fixat pe ideea asta și, mai ales, pe modul în care ar arăta sufrageria mea.

Îmi plac sufrageriile, niciodată nu am fost genul de persoană care să își primească invitații în bucatărie așa că din punctul meu de vedere această cameră este elementul central al oricărei case. Dacă ar fi să îmi amenajez casa chiar și mâine aș ști cu siguranță cum ar trebui să arate aceasta.

Sufrageria mea ar avea cei mai frumoși pereți ciocolatii și un covor pufos alb. Aceste două elemente sunt obligatorii din punctul meu de vedere și m-ar face să mă simt ca acasă. Apoi, as vrea o canapea cochetă  și două fotolii impunătoare în fața cărora să stea o măsuță de servit cafeaua. Punctul central al camerei ar fi cu siguranță biblioteca unde mi-aș așeza toate cărțile, ramele cu poze și lumânările parfumate, acestea aducând și mai aproape ideea de acasă și nu de casă.

De unde mi-aș achiziționa mobilierul? Eu sunt destul de sigură că de pe site-ul celor de la Retro Boutique pentru că de foarte multe ori am văzut acolo obiectele de mobilier perfecte, exact așa cum le voiam eu. În plus raportul calitate preț este cu adevărat satisfăcător și o sufragerie are nevoie de un mobilier cu adevărat impresionant.

Voi de unde v-ați cumpăra mobilierul pentru sufrageria în care ar urma să vă primiți musafirii? Ați achiziționat până acum mobilier de pe site-ul celor de la Retro Boutique? Dacă da, ce părere aveți despre mobilierul acestora?

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu