image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Lumina în viața unui blogger

Unul dintre lucrurile cele mai importante atunci cand esti blogger este sa ai ustensilele necesare: un calculator și timp pentru a scrie. Dar nu mulți dintre voi știți că noi bloggerii obișnuim să scriem în cele mai ciudate locuri și în cele mai ciudate momente ale zilei. Spre exemplu eu una iubesc să scriu atunci când am lumină naturală, nu știu de ce, dar am impresia că am mai mult timp pentru a îmi așterne cuvintele pe foaia albă.

Dar aici intervine un lucru tare ciudățel la mine. Pe cât de mult îmi place să scriu pe lumină, pe atât de mult iubesc noaptea pentru că atunci îmi vin cele mai multe idei pentru articole. Au existat nopți în care aveam atât de multe idei, dar până dimineața le uitam și blogul rămânea destul de goluț. De ce se întâmpla asta? Pentru că niciodată, până acum, nu am fost suficient de inspirată pentru a îmi achiziționa niște corpuri de iluminat cu adevărat bune.

De curând am ajuns într-un loc din București unde stau mai mulți studenți, un fel de cămin, dar care are doar câteva camere. Intrând în una din ele am rămas uimită de faptul că era luminată atât de frumos încât nu înțelegeam de unde vine acea lumină splendidă într-o zi atât de urâtă de iarnă. Proprietarul mi-a spus că acea cameră nu dispune de geamuri așa că a cumpărat de la Philips niște corpuri de iluminat pe care le-a acoperit foarte frumos cu ajutorul unor perdele. A creat un geam acolo unde nu exista și asta mi s-a părut absolut genial.

Am început atunci când am venit acasă să fac mai multe săpături despre cei de la Philips și colecțiile lor de corpuri de iluminat. Am descoperit că există o varietatea foarte mare la ei pe site și că prețurile sunt destul de accesibile având în vedere calitatea materialelor folosite. Este adevărat că nu poți să schimbi toate corpurile de iluminat din casă într-o singură zi, dar în timp consider că este o afacere bună.

Sunt sigură că atunci când voi avea o casă a mea voi încerca pe cât posibil să aduc o lumină frumoasă în ea și că mă voi folosi de unele din trucurile celor de la Philips pentru a fi sigură că voi avea un mediu plăcut pentru a lucra, pentru a scrie cât mai multe articole pentru voi.

Voi ce corpuri de iluminat aveți în casă?

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu