image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Magicienii- Lev grossman


Mulţumesc librăriei online libris pentru aceastp carte. Pe site-ul Libris o să găsiţi atât ultimele noutăţi în limba română cât şi cărţi în limba engleză.

Când am auzit prima dată despre cartea lui Lev Grossman am fost extrem de încântată mai ales din cauza faptului că promitea a fi un nou Harry Potter. Curiozitatea, dar şi faptul că mulâi cunoscuţi citiseră această carte, m-a făcut să vreau să pun mâna pe ea cât mai repede pentru a putea să îmi conturez şi eu o părere în ceea ce priveşte universul lui Quentin.

Quentin, un băiat inteligent, cu un viitor aparte, s-a cam plictisit de monotonia vieţii de zi cu zi. Băiatul simte că ceva nu este la locul lui, că viaţa lui este oarecum ruptă din context, că ar trebui să facă cu totul şi cu totul altceva, că destinul lui este altul. Şi da, el are dreptate, pentru că Grossman îl trimite pe personajul nostru principal la o şcoală de magie unde viaţa lui Quentin ia o turnură cu totul şi cu totul neaşteptată.

Mi-a plăcut această carte datorită modul în care este scrisă. Cei care o vor citi vor vedea că au în faţă un volum ce promite multe, o poveste care te prinde şi un personaj uşor de înţeles, un personaj care poate fi uşor regăsit printre prietenii noştri. Magicienii seamănă într-o oarecare măsură cu seria Harry Potter, însă doar din cauza faptului că ambele vorbesc despre magie. O să vedeţi că Grossman a întocmit un univers cu totul şi cu totul aparte, un univers în care să te pierzi cu totul.

Cartea mi-a plăcut, mai ales că în luna octombrie obişnuiesc să citesc o carte care să mă scoată din banalitatea zilelor obişnuite. Recomand cartea tuturor celor care vor să intre într+un univers magic cu totul şi cu totul nou, un univers din care mulţi nu vor vrea să mai plece.

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu