image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Bunul Dinozaur


Acum două zile am ajuns la vizionarea de presă a unui film de la care eu una nu aveam multe așteptări, Bunul Dinozaur. De ce nu aveam așteptări? Pentru că mă gândeam că e posibil ca Disney să o dea în bară de data asta. A fost adevărat sau nu? O să descoperiți răspunsul dacă citiți recenzia în continuare.


Filmul are în centru povestea unei familii de dinozauri, dinozauri care populeaza Pământul pentru că celebrul meteorit nu a lovit planeta. Ei bine, dinozaurii noștri sunt foarte buni agricultori, își fac o fermă a lor pentru a fi siguri că pot trece mereu peste iarna cea grea și în cele din urmă devin frumoșii părinți a 3 pui de dinozaur. Unul dintre cei trei pui este cu adevărat special și asta pentru că el se întâlnește cu cea mai energică creatură din tot filmul și împreună trec prin foarte multe aventuri pentru a ajunge acasă. 


Filmul te atrage prin povestea absolut superbă pe care o spune, dar și prin lecțiile de viață pe care fiecare dintre noi le va învăța atunci când va urmări aventurile dinozaurului nostru. Este greu să pierzi pe cineva din cauza destinului, dar este și mai greu să lași pe cineva drag să plece de lângă tine doar pentru că ști că așa va ajunge și acel cineva acasă. Povestea a reușit să ajungă la copiii din sală și nu doar de câteva ori i-am auzit strigând la ecran, încercând să le ajute pe personajele noastre să o scoată la capăt.

Modul de realizare al desenului este fără de cusur așa că imaginile îți vor rămâne pentru mult timp în minte. Momentul meu preferat implică o mare de licurici, dar pentru a vedea și voi la ce mă refer trebuie să ajungeți neapărat la cinema, credeți-mă scena asta este incredibilă, te face să îți dai seama câte lucruri frumoase sunt în jurul tău.


Dacă mi-a plăcut filmul? A fost excepțional și, o să dau puțin din culise acum, sfârșitul m-a emoționat până la lacrimi pe bune. Am ieșit din sala de cinema cu o dorință nebună de a schimba puțin povestea, cu dorința de a mai rămâne pentru câteva clipe în minunata poveste pe care Disney a ecranizat-o într-un mod atât de inedit.

Filmul a intrat de azi în cinema și este distribuit de Forum Film

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu