image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Actele aditionale cu HRPAcum ceva timp m-am hotarat sa incerc sa aduc mereu cate un lucru nou pe blogul meu, cate un lucru despre care in mod normal nu as scrie, dar mi se pare foarte interesant si decid sa trec peste spaima de a nu scrie lucruri despre care nu stiu foarte multe. Astazi as vrea sa vorbesc mai ales cu aceia dintre voi care urmeaza sa semneze un contract pentru a incepe sa lucreze intr-un anumit loc.

Atunci cand te angajezi pentru prima data este foarte greu. Contractul pare foarte stufos si tu oricum esti suficient de panicat asa ca atunci cand vezi toate acele foi pe care trebuie sa le semnezi te panichezi si mai rau si exista riscul de a face o greseala.

Un lucru care l-am invatat inca de mica este acela ca intotdeauna trebuie sa citesc extrem de atent orice semnez. Lectia asta m-a ajutat foarte mult pana acum pentru ca am puut sa disting intre lucrurile pe care vreau sa le fac si lucrurile pe care nu le-as face nici in ruptul capului. Trebuie sa stiti ca pot exista multe acte aditionale care pot fi adaugate la contract si cei de la HRP.ro ne spun ca aceste acte aditionale trebuie semnate in maximum 20 de zile de la modificarea contractului.

Acum vor veni unii dintre voi care ma vor intreba, dar ce anume inseamna un act aditional? Ei bine este un act care se adauga la contract in diverse situatii precum:
-prelungirea duratei contractului
- prelungirea perioadei de munca
-modificarea felului muncii
Dar si multe altele despre care puteti sa va informati intrand pe site-ul celor de la HRP si cautand mai multe detalii despre actul aditional si nu numai.

Am mai scris despre acest site de cateva ori pentru ca il consider extrem de eficient in domeniul resurselor umane pentru ca poti invata o multime de lucruri intrant pe el. De asemenea, mi se pare foarte interesant faptul ca site-ul iti pune la indemana o gramada de subiecte de actualitate, subiecte pe care cu siguranta ai vrea sa le abordezi inainte de a te angaja.

Va invit si pe voi sa intrati pe acest site, un site cu adevarat folositor, care va va face sa intelegeti mult mai bine ce inseamna actul aditional, sau mai bine zis actele aditionale, pe care la un momentdat va trebui si voi sa le semnati.

Voi ati intrat vreodata pe site-ul celor de la HRP?

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu