image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Ultimul vânător de vrăjitoare


De fiecare dată când aud numele lui Vin Diesel mă gândesc instant( atât eu cât și restul populației) la seria Fast& Furious  așa că atunci când am auzit că o să apară un nou film cu el în rolul principal am putut să jur că o să avem parte de o producție cu mașini. Se pare că m-am înșelat, dar nu în totalitate, așa că noul film în care Vin Diesel poate fi urmărit acum este un SF plin de vrăjitoare.


Acțiunea îl are în centru pe Kaulder, un vânător de vrăjitoare din timpuri străvechi care a devenit nemuritor din cauza blestemului Reginei Vrăjitoarelor. Când acțiunea ajunge în zilele noastre, cel de-al 36lea ajutor al personajului nostru principal moare într-un mod misterios și se pare că magia este cauza. Ce o să se întâmple în continuare? Vom fi martori ai unei bătălii vechi de sute de ani, o bătălie pe viață și moarte.

Vă spuneam la început că m-am înșelat doar parțial în ceea ce privește faptul că partenerul lui Vin Diesel în orice film este o mașină frumoasă. Da, așa am făcut pentru că și de data aceasta în film întâlnim o mașină desprinsă parcă din lumea lui Batman, o mașină pe care orice cunoscător o va iubi instantaneu.


Efectele speciale mi s-au părut ok realizate mai ales dacă ne gândim la „ploaia” de gâze ce împânzește la un momentat tot cerul.  În ceea ce privește magia de care filmul este plin, partea mea preferată a fost momentul în care ne este prezentată Chloe în restaurantul său.

Un lucru foarte interesant la film a fost, din punctul meu de vedere, povestea care a stat la baza ecranizării, poveste care mie una mi-a stârnit interesul încă din prima clipă. 

Singurul lucru care nu mi-a plăcut la film a fost faptul că mi-aș fi dorit să aflăm puțin mai multe lucruri despre familia lui Kaulder, despre modul în care aceștia au murit și l-au lăsat pe personajul nostru principal cu o durere imensă, durere ce nu a putut fi trecută cu vederea decât după secole întregi.

Ultimul vânător de vrăjitoare este un film SF absolut perfect pentru o ieșire din rutină, un film cu o durată absolut ok, nici prea scurt, dar nici prea lung, un film în care Vin Diesel interpretează un personaj care promite multe. Despre film a mai scris și Andrei.


Filmul a intrat de ieri în cinema distribuit de cei de la Ro Image.

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu