image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Super Chef- BurntDin când în când apare pe piața filmelor câte o ecranizare despre care toată lumea vorbește pentru că are un subiect interesant. Cam asta s-a întâmplat și cu Super Chef, filmul despre care toată lumea vorbea din două motive: îl are ca personaj principal pe Bradley Cooper iar subiectul principal este mâncarea. Ce să îți dorești mai mult de la o seară de film?

Super Chef este un film despre idealuri și vise, despre dorința de a ajunge cel mai bun din branșă, dar și despre oamenii pe care trebuie să îi ai lângă tine atunci când încerci să faci ceva măreț. Adam Jones, un bucătar renumit atât în Franța cât și în întreaga lumea vrea să își depășească condiția, vrea să obțină cea de-a treia stea Michelin. Dar, ca de fiecare dată când îți propui să te autodepășești, ceva este posibil să meargă prost. Pentru a afla care au fost momentele de cumpănă prin care personajul nostru principal a trebuit să treacă, va trebui să ajungeți la cinema începând cu 23 octombrie.Trebuie să vă spun că oricât de mult ați fi mâncat înainte să intrați la film sau oricâte floricele ați avea la voi, pe toată durata vizionării o să vă gândiți la cât de bine ar fi să puteți pune pauză și să mergeți să mai mâncați ceva. preparatele prezentate în film sunt absolut spectaculoase, genul ăla de mâncăruri la care te uiți și stomacul tău începe să șoptească: vreau și eu!

Un lucru care mi-a plăcut la film a fost lecția de viață pe care atât Adam Jones cât și noi o învățăm: faptul că pentru a reuși trebuie să te înconjori de oameni frumoși, talentați, de prieteni și că succesul vine atunci când te aștepți cel mai puțin, atunci când el nu mai este un scop în sine. Faptul că îți dorești absolutul este posibil să te facă să pierzi oameni, să pierzi frumusețea vieții: aceea de a te distra încercând.

Filmul are o durată perfect aleasă, pe parcursul celor 100 de minute nu am simțit nicio  clipă că mă plictisesc sau că aș vrea să mă ridic de pe scaun pentru a mă întinde. Filmul te prinde foarte ușor în mrejele lui și va fi un deliciu mai ales pentru aceia care iubesc emisiunile culinare.În încheiere trebuie să vă spun că Bradley Coopar vorbește o mare parte a filmului în franceză și sunt sigură că femeile vor sta la coadă până și numai pentru a auzi această minunăție.

Filmul intră în cinema din 23 octombrie și este distribuit de Forum Film. Despre film au mai scris și Andrei și Malaezu.

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu