image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Nopţi simple
Apa curge în cadă degeaba şi o muzică surd se aude pe fundal. Genul ăla de muzică care te face să dansezi îmbrăcată numai în prosop şi să cânţi fără a te mai gândi la faptul că eşti afonă.

Ăsta e genul ăla de seară în care te speli până şi de păcatele pe care încă nu le-ai făcut, e genul ăla de noapte în care te plimbi jumătate dezbrăcată de sentimente prin casă şi uiţi că apa încă curge.O seară în care absolut nimic nu merită definit, o seară atât de simplă încât cel mai complicat lucru să fie inima ta care bate necontrolat.

Să dansezi în nopţi ca asta, să nu-ţi pese de apa care la un moment dat o să inunde podeaua, ţie nu ţi-a spus nimeni niciodată că cele mai frumoase momente se întâmplă atunci când lucrurile o iau razna? Iubeşte serile astea, pentru că sunt atât de puţine încât la un moment dat o să fii mult prea panicat pentru a lăsa lucrurile să se întâmple de la sine.

În momentul în care o să intri în cadă atunci când aceasta este abia pe jumătate plină să ştii că simplitatea s-a pierdut şi că frica ţi-a invadat toate simţurile.

Share this:

CONVERSATION

2 vise sparte: