image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Tratamente pentru femeiDragile mele, astazi vom discuta despre un subiect pe care eu una nu l-am mai dezbatut la mine pe blog, si anume epilarea definitiva, dar nu numai.

Totul a pornit de la zecile de femei pe care le-am auzit spunand: epilarea definitiva este cel mai tare lucru inventat vreodata. Trebuie sa va spun ca mereu am fost sceptica in aceasta privinta, am considerat mereu ca un "bine" atat de mare trebuie sa vina si cu anumite riscuri asa ca nu am crezut neaparat tot ce mi s-a spus.

Asta pana cand o prietena de-a mea s-a decis sa se epileze si ea definitiv. Mi-a spus ca cineva i-a recomandat sa mearga la cei de la Nomasvello, oameni despre care nu stiam mai nimic. De obicei ma informez, dar in acea zi am decis ca nu voi face asta, ca voi astepta ca prima ei sedinta sa treaca si ca voi merge direct la sursa: sa vad rezultatele pe pielea ei. Au trecut cateva zile si apoi ne-am intalnit.

Trebuie sa va spun ca pe langa faptul ca era tare fericita ca prinsese o promotie de la acestia prin care platea doua sedinte de epilat si o primea pe a treia gratis, simtea ca acea prima sedinta facuse minuni. Este adevarat ca mi-a mentionat si faptul ca parul nu dispare imediat, ci este nevoie de o perioada mai lunga, de mai multe sedinte pentru a subtia parul atat de mult, insa ea era tare fericita de ceea ce facuse.

Recunosc, vazand ca cineva cunoscut a facut acest lucru am inceput sa nu mai fiu neaparat atat de reticenta si am inceput sa caut mai multe detalii despre cei de la Nomasvello despre care am aflat foarte multe lucruri interesante. Spre exemplu ei nu ofera doar epilare definitiva ci au un portofoliu destul de vast in ceea ce priveste tratamentele oferite.

Nu pot spune ca mi-am schimbat radical parerea despre epilarea definitiva, dar sunt curioasa sa aud mai multe pareri de la voi asa ca simtiti-va liberi sa imi lasati un comentariu acelea dintre voi care ati apelat la acest tip de epilare. Sunt curioasa sa aud si povestile voastre.

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu