image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Sfaturile celor de la PhilipsDin cand in cand, atunci cand timpul imi permite( pentru ca acest lucru se intampla destul de rar) incerc sa iau la mana toate site-urile pe care le cred interesante pentru a vedea ce mai este nou. Sunt destul de innebunita dupa ideea de a nu rata ceva asa ca de fiecare data cand ma opresc din a alerga dintr-un loc in altul, incerc sa imi fac timp pentru mine si pentru site-urile carora nu le-am mai acordat atentia cuvenite de mult timp.

Unul din acele site-uri este al celor de la Philips, site unde mereu gasesc cate ceva nou, cate ceva ce mi-ar usura viata, lucruri mici pe care daca le-as folosi as mai economisi din timpul pe care il pierd facand acele lucruri de una singura.

Am fost intotdeauna fana acestui brand, am avut o groaza de aparaturi de la ei, pornind de la placa de par si ajungand la obiecte de bucatarie si pot spune ca niciodata nu am fost dezamagita de calitatea produselor pe care le-am achizitionat de la ei. Ba chiar mai mult, va dati seama ca daca tot revin la Philips inseamna ca imi fac placere sa tot incerc produsele lor.

Astazi, fiind o zi destul de uratica, am ales sa intru iarasi pe site-ul lor, sa vad ce minunatii au mai adus, ce s-a mai schimbat: mai bine zis, am incercat sa umplu timpul folositor, mai ales ca eram in cautarea unor sfaturi despre iluminarea in bucatarie. Vi se pare ciudat ca am cautat acest lucru pe site-ul lor? Ei bine nu ar trebui pentru ca acestia au facut o pagina cu tot felul de sfaturi pentru aceia dintre noi care nu stim cum sa ne pozitionam corpurile de iluminat in camerele apartamentului nostru. Trebuie sa va spun ca am gasit acel articol ca fiind foarte interesant mai ales pentru aceia dintre noi care nu suntem experti in design interior: acum putem sa ne aranjam camerele exact asa cum ar trebui fara a cere sfaturile unui profesionist.

Voi ce parere aveti destre site-ul color de la Philips? Stiati ca acestia dau si anumite sfaturi utile pentru a va usura decorarea casei?

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu