image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Interesanții- Meg Wolitzer

Mulțumesc librăriei online Libris pentru această carte. Dacă și voi sunteți în căutare de titluri noi intrați pe site-ul lor și o să găsiți atât cărți în limba română cât și cărți în limba engleză la super prețuri. Am uitat să menționez că transportul este gratuit?

Nu știu ce m-a făcut să aleg această carte pentru luna august. Am început să o citesc fără a ști foarte multe lucruri despre ea, dar într-un anume fel mă atrăgea această idee de mister, faptul că era o carte care părea destul de abstractă. Și așa a și fost. 

Nu știu dacă v-am mai spus asta vreodată despre mine, dar de obicei nu dau o foarte mare importanță autorilor. Problema este că îmi este destul de greu să țin minte toate numele autorilor pe care i-am citit așa că îmi rămân întipăriți pe retină doar cei ale căror cărți m-au făcut să simt ceva diferit. 

După primele pagini citite din carte mi-am dat seama că recunsc stilul, dar nu știam de unde. Nu a fost greu să realizez că autoarea este aceiași care a scris și cartea Belzhar, o carte care mie una mi-a plăcut exagerat de tare.

Nu vă pot spune foarte multe despre Interesanții pentru că cu câte știți mai puține, cu atât o să vă placă această carte mai tare, tot ceea ce vă pot spune, este că acțiunea se petrece prin anii ”70 și are în centru o gașcă de copii care fac lucruri ”interesante”. Titlul este explicat încă din primele pagini deci nu va trebui să dați gata toate cele 600 de pagini doar pentru a afla care este secretul titlului( așa cum se întâmpla în Belzhar), dar cartea vă va prinde și nu vă va mai lăsa să îi dați drumul.

Interesanții este o carte perfectă pentru a vă deconecta de la gălăgia orașului ( trebuie să mărturisesc că mi-aș fi dorit să pot citi această carte undeva lângă un lac, undeva în mijlocul naturii), dar și o carte care vă va pune mintea la încercare, vă va face să vă puneți în locul personajelor, să încercați să gândiți ca ele, să înțelegeți de ce nu au făcut anumite lucruri diferit.

Share this:

CONVERSATION

2 vise sparte:

  1. Această carte chiar sună „interesant”. :)) Mulțumim pentru recenzie, mult succes și un septembrie frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un premiu si o mica provocare aici: http://pooh-dreams-roxy.blogspot.ro/2015/09/premiul-liebster-cu-si-despre-bloggeri_2.html

    RăspundețiȘtergere