image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Electrocasnice salvatoare


Nu sunt o împătimită a ideii că femeile trebuie să știe de toate iar bărbații să se uite la televizor.

Sunt sigură că multe dintre noi am auzit de zeci de ori fraza ”femeile sunt bune doar la cratiță”. Ei bine, dragile mele, să știți că eu una nu sunt de acord și nici voi nu ar trebui să fiți.

O perioadă foarte lungă de timp s-a crezut că singura ”utlitate”( să o numim așa) a femeii este acea de a petrece o perioadă foarte lungă din viață stând în fața aragazului, gătind pentru cel pe care îl iubește și pentru copiii care nu vor să mănânce decât cartofi prăjiți. Eu m-am decis să vă scriu astăzi despre metodele pe care le-am implementat în viața mea de zi cu zi având în vedere faptul că timpul nu îmi permite să fac non stop curățenie, să gătesc în fiecare zi și sinceră să fiu, nici nu aș face acest lucru 24 din 24.

Am fost crescută ca o familistă convinsă, dar întotdeauna am știut că îmi doresc ca în viață să fiu mult mai mult decât o simplă femeie banală, tocmai de aici a pornit și ideea mea cum că trebuie să ușurez munca de acasă. Este adevărat, în primii 19 ani de viață am avut-o pe mama mereu lângă mine: ea gătea, ea făcea curat, eu eram responsabilă doar de camera mea și din când în când cu anumite treburi casnice simple precum ștersul prafului sau spălatul vaselor. Atunci când m-am mutat mi-am dat seama că nici eu nici Andrei nu vom avea suficient timp de petrecut cu treburile casnice și ne-am gândit ce să facem.

O amică ne-a sfătuit să ne cumpărăm o mașină de spălat de la Beko, ne-a spus ea că ăsta este cel mai simplu pas pe care trebuie să îl ducem la bun sfârșit dacă vrem să nu petrecem ore întregi spălând de mână. Norocul nostru a fost faptul că apartamentul pe care l-am închiriat era deja dotat cu o astfel de mașinărie, așa că da, ne-a fost destul de ușor să ne adaptăm la locuitul singuri.

Ce a urmat? Un aragaz extrem de bun pe care am avut norocul să îl găsim și încă câteva aparate electrocasnice care ne fac viața mult mai ușoară încă din ziua în care ne-am mutat aici pentru prima dată.

Voi ați comandat vreodată aparate de uz casnic de la Beko? Dacă da, ce anume?

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu