image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Sanatatea mai presus de toate


Cu toate ca vara nu prea mai tinem cont de nimic asta nu inseamna ca este neaparat bine ce facem. Vara de obicei este anotimpul in care ne lasam purtati de val, in care nu ne mai pasa de absolut nimic si anotimpul in care uitam ca cel mai important lucru in aceasta viata este sanatatea noastra

Nu imi spuneti ca nu este asa pentru ca stiti si voi ca ar fi o minciuna. Vara ne topim de cald asa ca dam drumul aerului conditionat pe 20 de grade si, cu toate ca nu ne dam seama imediat, acest lucru ne afecteaza chiar daca nu pe moment, in viitor cu siguranta. In plus caldura ne scoate pe toti din casa, mergem la piscina, stam intinsi in soare ore intregi si chiar daca avem impresia ca noua nu ni se poate intampla absolut nimic, gresim.

Suntem tineri si da, din aceasta cauza credem ca suntem invincibili, dar acest lucru nu este neaparat adevarat. Cu toate ca avem impresia ca soarele nu ne poate face rau, gresim in nestiinta si ne lasam prada anumitor afectiuni chiar cu stirea noastra. 

Iubesc vara, dar caldura asta care ne-a doborat pe toti ma face sa vreau sa stau non stop cu aerul conditionat deschis. E bine? Din punctul meu de vedere e ok atata timp cat nu stai fix in raza de bataie a acestuia. Obisnuiesc ca atunci cand ies la cumparaturi sa las aerul conditionat deschis si sa il inchid atunci cand ma intorc, asa fac si economie la curent si am si un climat ok in casa in timp ce va scriu voua pe blog.

Daca aveti impresia ca starea voastra de sanatate nu mai este la fel de buna ca acum ceva timp eu zis sa intrati pe site-ul celor de la Centrul medical Matei Basarab si sa vedeti cum puteti sa luati legatura cu unul dintre doctorii lor. Sanatatea este cea mai importanta asa ca nu o neglijati daca vreti sa va bucurati cu adevarat de timpul liber pe care il aveti vara. 

Este cineva pe aici care a apelat deja la Centrul medical Matei Basarab? Daca da, cum vi s-au parut oamenii de acolo si ce problema v-a facut sa apelati la ei?

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu