image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Moda la birouFiind femei, fiecare zi din viața noastră este o nouă provocare. Fiecare nouă etapă pe care o parcurgem aduce cu ea ceva nou, ceva diferit iar noi, fiind reprezentantele sexului frumos, trebuie să ne conformăm, să știm cum să ne purtăm, dar mai ales ce să purtăm, în funcție de perioadă, vârstă și ocazie.

Cea mai ușoară perioadă pentru o fată este aceea când este mică, când se lasă încă îmbrăcată de mamă, soră sau bunică, când ideea de a fi la modă nu este neapărat primordială, când singura grijă este cum să îi spui mamei că ți-ai murdărit noul tricou jucându-te fotbal cu băieții, chiar dacă tu nu ar trebui neapărat să faci asta pentru că ești fată.

Cea mai grea perioadă? Ei bine, greutatea în a îți alege hainele crește progresiv așa că primele semne apar pe la vârsta adolescenței când dacă nu ești la modă nu prea exiști. În ultimii ani ideea de a te îmbrăca bine a fost pusă la loc de onoare așa că uneori acest lucru nu face decât să îi discrimineze pe unii și să îi ridice în slăvi pe alții; e greu să fii adolescentă, mai ales la liceu și să îți cauți stilul propriu, să îți dai seama ce haine te avantajează și ce haine îți scot defectele în față. E greu să fii adolescentă și să realizezi că nu haina îl face pe om, dar ea îl ajută să crească în popularitate.

Ei bine apoi vine perioada de adult în care renunți la pantalonii scurți și începi să cauți costume pentru că te-ai angajat și nu ai cum  să apari în fața colegilor îmbrăcat într-un mod neadecvat. Ei bine, aici depinde de la om la om. Țin minte că mama mereu îmi spunea că atunci când mergi la birou trebuie să fii îmbrăcată impecabil, să impui respect pentru a primi și tu la rândul tău respect.

Momentan nu sunt angajată, dar ador femeile pe care le văd dimineața la 7 bându-și cafeaua îmbrăcate în costume și pantofi stiletto. Consider că tipul ăsta de femeie se respectă pe ea, că acea oră petrecută în fața oglinzii merită tot somnul pierdut și că atâta timp cât te simți bine în pielea ta nu ai de ce să ăți faci griji.

Pentru acelea dintre voi care nu și-au găsit încă costumul ideal, cel mai bine ar fi să intrați pe site-ul celor de la Yokko și să vă alegeți preferatele dintr-o gamă foarte vastă. Ce mai aștepți? Tu ți-ai găsit costumul perfect pentru muncă?

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu