image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Imprumuturi pentru noiCred ca fiecare dintre noi a trecut cel putin o data in viata printr-o situatie mai putin roz din care nu stia cum va scapa. Traim intr-o societate in care fara bani nu poti face absolut nimic asa ca astfel de situatii apar la tot pasul. Am citit acum catva timp o poveste a unei femei care efectiv nu stia pe unde sa mai scoata camasa, daca intelegeti la ce ma refer. Banii au devenit putini, orele de munca extrem de multe, cheltuielile sunt la ordinea zilei iar noi, oamenii, nu mai stim cum sa facem fata.

Despre asta vorbeam acum ceva timp cu o ruda, despre faptul ca oamenii din zilele noastre nu au cum sa supravietuiasca fara un serviciu stabil care sa le aduca o suma modica de bani acasa. Si chiar si asa este extrem de greu sa supravietuiesti, mai ales daca te gandesti ca ai un copil pe care trebuie sa il dai la scoala si, sa fim seriosi, chiar daca scoala e gratuita, cred ca majoritatea dintre noi stim ca pana si lucrurile gratuite costa la un moment dat.

Persoana respectiva imi povestea despre anumite locuri unde poti face imprumuturi, despre anumite site-uri de unde a aflat informatii despre cum poate primi ajutoruri personale.

Cu toate ca statea intr-o garsoniera, in momentul in care un copil a fost pe drum, si-a dat seama ca trebuie sa se mute, ca trebuie sa incerce sa gaseasca un loc unde familia ei sa se simta confortabil, dar bani nu erau. Intr-un final casa a fost gasita, dar banii erau din ce in ce mai putini asa ca a trebuit sa gaseasca o solutie pentru ca ea si familia ei sa duca o viata buna fara griji. Atunci a aflat despre cei de la Provident, despre faptul ca ei te ajuta la nevoie si ca ar putea sa aiba o viata mult mai usoara daca ar incerca sa ceara la ei fonduri pentru nevoi personale

Acum, dupa multi ani, copilul a crescut si are camera lui iar parintii sunt extrem de fericiti de micul lor paradis. Banii nu mai sunt neaparat o problema asa ca familia se poate axa pe micile bucurii ale vietii fara sa isi faca griji ca facturile ii vor ingropa de vi. Auzeam vorbindu-se ca ei sunt atat de incantati de casa lor incat din cand in cand fac mici petreceri acolo, petreceri de la care nimeni nu pleaca nemultumit, petreceri care le aduc tuturor zambete pe fata.

Sunt curioasa daca voi ati auzit despre astfel de imprumuturi de nevoi personale si, daca da, ati face unul?

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu