image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Femeia la 30 de ani- Honore de BalzacMultumesc librariei online libris pentru aceasta carte. Daca accesati site-ul loc puteti gasi sute de titluri atat de in limba romana cat si carti in limba engleza.

Cartea asta este minunata daca o citesti la timpul potrivit. Spre rusinea mea nu am mai citit absolut nimic de Honore de Balzac iar faptul ca am ales sa citesc prima mea carte de acest autor in timpul verii nu a fost o decizie inteleapta, spun eu. 

Cartea vorbeste despre Franta, despre o perioada in care Napoleon era iubit si adorat de toata lumea si despre o dragoste mai mult sau mai putin posibila. 

Julie Castillon este o tanara domnita destul de exuberanta, daca ma intrebati pe mine, care se indragosteste de un ofiter din armata lui Napoleon. Dragostea se infiripa intre cei doi imediat si chiar daca tatal acesteia ii spune ca o astfel de idila nu ar aduce decat intuneric inimii sale, domnita se lasa purtata de pasiune si se marita cu ofiterul. Mai multe nu va pot spune pentru ca volumul este unul al experientei, o carte din care poti deduce singur ce este bine si ce este rau pentru o anumita categorie de oameni.

Stilul este unul greoi, descrierile lungi fac ca cititul acestei carti sa devina uneori destul de plictisitor, mai ales daca citesti cartea intr-o zi de vara torida. Cartea este scrisa in asa fel incat in cazul in care ratezi cateva propozitii, daca mintea ta fuge in alta parte, este posibil sa nu ii intelegi substratul, ideea ascunsa din interior, nucleul care te poate face sa intelegi sau nu povestea.

Recomand cartea acelora dintre voi care iubesc cartile de dragoste, dar si cartile din care poti invata ceva. In plus, un mic sfat: nu incercati sa cititi aceasta carte intr-o zi in care mintea voastra nu se poate focusa pe ceea ce citeste pentru ca este posibil sa pierdeti farame importante din poveste.

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu