image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Concurs- invitații la filmul Magic Mike XXL( încheiat)Câștigători Concurs
Ionel Pascu
Daniel Flore

Întru-cât nu am primit datele de validare de la domnul Ionel Pascu, am ales un alt câștigător, și anume Roxana Gheorghe. Aștept să îmi răspunzi la mail până la orele 16-17.


Pentru că a venit vara și căldura de afară este aproape insuportabilă cei de la Freeman Entertainment s-au decis că trebuie să ne ajute să ne răcorim așa că ne așteaptă la cinema să vedem filmul Magic Mike XXL care se anunță cel mai fierbinte film al verii.

Mike( Channing Tatum) a stat 3 ani departe de lumina reflectoarelor și de țipetele mulțimii de femei înnebunite de mișcările spectaculoase și senzuale de striptease. Însă acum este atras de fosta lui trupă de dansatori exotici- Kings of Tampa- într-o nouă aventură: un ultim show alături de vechii prieteni și posibilitatea de a câștiga un premiu substanțial la convenția stripperilor din Myrtle Beach.

 Magic Mike XXL este inspirat de experiențele de viață ale acestui actor/ co-scenarist, care își reia rolul legendarului Magic Mike, care se întoarce pe scenă pentru un ultim show exploziv. Acest actor este cunoscut pentru rolurile din jupiter Ascending, Fox Catcher și seria Jump Street.

Pentru a putea intra în posesia uneia dintre cele două invitații duble trebuie să răspundeți corect la următoarea întrebare:

Care este numele actorului care îl interpretează pe Mike?
a. Channing Tatum
b. Joe Manganiello 
c. Adam Rodriguez

Lăsați răspunsul corect în comentarii alături de numele vostru și de adresa de mail pe care să vă contactez în cazul în care câștigați.  Pentru a primi o șansă în plus, dați share pe facebook acestui concurs și lăsați în comentarii și link-ul de facebook unde poate fi găsit share-ul.

Concursul se desfășoară între 12-07-2015 ora 20.00 și 19-07-2015 ora 20.00 iar câștigătorii vor fi aleși cu ajutorul site-ului random.org. Invitațiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan din București.

Magic Mike XXL, o producție Warner Bros. Pictures, distribuită de Freeman Entertainment ajunge la cinema din 17 iulie.

Share this:

CONVERSATION

18 vise sparte:

 1. Dobrescu Ana Gabriela14 iulie 2015, 02:29

  Channing Tatum

  RăspundețiȘtergere
 2. Channing Tatum
  Necunoscut_07@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 3. Zdrentu Marius15 iulie 2015, 00:35

  Channing Tatum

  RăspundețiȘtergere
 4. Channing Tatum
  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=494383097401735&id=100004901479471&pnref=story

  RăspundețiȘtergere
 5. Gheorghe Roxana15 iulie 2015, 15:50

  a. Channing Tatum; nume complet: Gheorghe Ana-Roxana; adresa mail: gheorghe.anaroxana@yahoo.com; link share: https://www.facebook.com/gheorghe.roxana.16/posts/1469537826693473

  RăspundețiȘtergere
 6. ma scuzati am mai trimis un comentariu dar am uitat sa trec link ul de share.va rog frumos sa treceti linkul acesta in comentariul respectiv nu vreau sa apar in concurs cu doua comentarii.link ul respectiv este https facebook.com slash daniel.flore doi slash posts slash unu patru sase noua cinci trei sapte opt doi sase sase noua trei patru sapte trei nume complet flore daniel adresa email daniel punct flore o mie noua sute sapte zeci around gmail punct com

  RăspundețiȘtergere