image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Gadgeturile si istoriaDragii mei, astazi voi incerca sa vorbesc mai multe cu barbatii, asta nu inseamna ca femeile trebuie sa plece imediat de pe pagina, in niciun caz. Spun ca acest articol s-ar putea sa placa mai mult genului masculin pentru ca vom vorbi iarasi despre zona IT, despre acele gadgeturi care ne fac viata mult mai usoara si care, in mod gresit, plac mai mult barbatilor decat femeilor.

Sunt o impatimita  a tehnologiei! Nu stiu ce as face in cazul unei intoarceri in timp cand telefonul si laptopul ar fi istorie -la propriu. Consider ca viata noastra este atat de usoara tocmai datorita lor si ca oricat de mult am incerca sa ne obisnuim fara ele, este foarte greu pentru ca, asa cum zicea tata "omul poate trece cu usurinta de la rau la bine, dar niciodata de la bine la rau" si chiar am impresia ca vorbele astea sunt foarte adevarate. 

Sa luam spre exemplu o imprimanta. Cum v-ati descurca fara acest obiect destul de utilizat in zilele noastre? Sa spunem ca oricine e capabil sa scrie de mana cateva copii, dar in zilele noastre avem nevoie de mii de exemplare, cum ar fi asta? Viata oamenilor, din punctul meu de vedere, ar fi ingreunata de zece ori doar daca aceasta masinarie ar disparea. Va dati seama ce ar inseamna sa dispara absolut toate gadgeturile pe care le folosim zi de zi? Un singur cuvant: haos.

Ei bine, eu vreau sa va trimit pe site-ul celor de la Stradait, loc unde o sa gasiti o multime de gadgeturi care asteapta sa fie cumparate de voi.

Voi v-ati pus vreodata aceasta intrebare? Ce s-ar intampla daca intr-o buna zi v-ati trezi si telefonul nu ar mai exista iar internetul ar fi si el istorie? Ce ati face in acest caz, cum credeti ca v-ati simti?

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu