image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Amenajarea birouluiHaideti sa vorbim despre renovari. De cate ori in viata voastra nu v-ati dorit o schimbare atat in casa cat si la locul de munca si v-ati apucat singuri sa faceti acest lucru? Rezultatul sunt sigura ca nu a fost cel pe care l-ati asteptat si anul urmator a fost neaparata nevoie sa o luati de la capat.

Nu v-ati saturat sa faceti acest lucru in fiecare an si sa nu ajungeti la niciun rezultat? Cei de la Cos.ro vin in ajutorul vostru pentru a va reamenaja biroul. De acum nu mai trebuie sa va faceti griji pentru toate procedeele minutioase pe care niciodata nu reuseati sa le duceti la bun sfarsit, pentru ca ei va vor ajuta in orice problema.

Am dat de site-ul lor intamplator, navigand aiurea pe internet asa cum face fiecare dintre noi intr-o zi de duminica. Initial am crezut ca am in fata doar o firma de duzina, care nu va putea sa ma ajute prea mult insa m-am inselat amarnic.

Prima bila alba pe care o primesc de la mine este pentru faptul ca acestia vor face toate schimbarile pe care noi le vrem, raportandu-se strict la bugetul pe care suntem dispusi sa-l cheltuim. S-a terminat cu firmele care cer bani incontinuu, se distanteaza extrem de mult de suma initiala si te lasa in sapa de lemn. In plus, ei va vor arata mereu imagini detaliate cu spatiul viitor dar si randari 3D, pentru a fi siguri ca o sa primiti exact produsul pe care vi-l doriti, fara a avea pic de regrete la sfarsit.

In plus, tot pe site-ul lor, gasiti tot felul de idei interesante pentru a va aranja biroul intr-un mod cat mai placut pentru toti angajatii.

Voi cum v-ati amenaja biroul? In ce fel de mediu v-ati dori sa lucrati pentru a putea da randament maxim si pentru a va simti confortabil ca si cum ati fi acasa?

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu