image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Cumpărături și sesiune


Pentru majoritatea dintre noi începe cea mai urâtă parte a anului universitar: și anume, sesiunea. Nu am mai trecut printr-o sesiune până acum așa că încerc din răsputeri să mă gândesc că nu poate fi atât de rău, dar și eu, ca mulți alții, am început să-mi fac tot felul de gânduri negre. E greu să scapi de toate ideile care ți se întipăresc în cap, e greu să te gândești că după un an relativ ok vine o perioadă în care ai examene zilnic și în urma căreia vei fi de sute de ori mai obosit decât ai fost până acum.

Ei bine, zilele trecute fiind într-o astfel de stare, nimic nu-mi mergea, aș fi vrut să dorm zile întregi, Andrei m-a scos afară. Și ce se întâmplă atunci când o fată ca mine iese afară pentru a scăpa de stresul învățatului? Dă iama în magazinele de haine genți de piele și uită brusc de examene, stres și zilele negre ce vor urma.

Vă spun sincer, am alergat prin mall iar când picioarele m-au lăsat baltă m-am întors acasă cu sacoșele pline și cu destul chef de a continua shoppingul pe internet. 

Am dat peste un palton scurt de damă de toată frumusețea și chiar dacă la început eram sceptică având în vedere faptul că poate nu voi nimeri măsura, mi-am dat seama că încă un articol cumpărat mă va face și mai fericită decât am fost până în acel moment. Așa că l-am adăugat în coș împreună cu o pereche de bocanci cu toc numărul 38. Este destul de ciudat faptul că mi-am cumpărat un articol de încălțăminte online pentru că sunt greu de mulțumit în ceea ce privește nu numai designul cât și măsura. mereu când plec la cumpărat încălțăminte trebuie să am o răbdare de oțel pentru că niciodată, dar chiar niciodată nu găsesc ceea ce vreau.

Se pare că iar m-am luat cu vorba și cursurile mă așteaptă voioase pe pat ( măcar ele să fie fericite). Voi faceți cumpărături în timpul sesiunii? Dacă da, ce v-ați mai achiziționat în ultimul timp?

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu