image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Spionajul


Aseară, în timp ce făceam ”recensământul” lucrurilor din cameră, am descoperit foarte multe lucruri/ obiecte pe care le foloseam când eram mică când mă jucam. Pe lângă tipica păpușă eu aveam sute de mici chestioare pe care luam de colo colo și mă prefăceam că sunt cine știe ce.

Faptul că am tot cotrobăit peste tot mi-a adus aminte de un ”joc” să-i spunem, pe care-l jucam când eram mică cu o prietenă. Țin minte că ea avea o pisică și plictisindu-ne într-o zi am început să facem pe Spioanele. Cred că majoritatea care aveți acum 20 de ani vă aduceți aminte de acele desene animate cu Clover, Alex și Sam. Ei bine, nouă înttotdeauna ne-au plăcut așa că într-o zi am început să o spionăm pe pisica ei.

Vă imaginați ce se întâmpla? Mai nimic din păcate pentru că pe vremea aia nu aveam binocluri adevărate și ne prefăceam cu tot felul de lupe. Iubeam tipul ăsta de joacă așa că de fiecare dată când vedeam că pisica se mai mițcă puțin, că mai schimbă camera, plecam și noi după ea pentru a descoperi ce mai ”complotează” ea în mintea ei de... pisică.

Eram mici și cu toate că aveam destule jucării cu care să ne jucăm, noi alegeam varianta mai grea. Alegeam să ne prefacem că avem telescoape, să ne confecționăm tot felul de aparaturi care credeam noi că ar fi bune pentru un spion. O să spuneți că e ciudat pentru o fată să se joace de-a spionul, dar să știți că desenele erau de vină, pe vremea aia nu prea știam noi de spioni sau de sisteme ca ale celor de la Spy Shop.

Vremurile alea au trecut, dar iubirea pentru aparaturi complicate nu s-a dus. Suntem în secolul vitezei, se descoperă câte un aparat nou în fiecare minut. Întotdeauna m-am întrebat ce aș vrea eu să descopăr. Voi pe ce invenție de spionat ați vrea să vă puneți numele?

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu