image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Rochia de la sfârșitul anului

Dragile mele, anul este pe terminate și pentru că știu că majoritatea dintre voi vă pregătiți încă de pe acum pentru ultima noapte a anului 2015 am zis să vin și eu cu un articol care s-ar putea să vă ușureze munca în ceea ce privește ținuta aleasă pentru seara magică. Și pentru că eu am trecut prin câteva Revelioane în care a trebuit să am o ținută destul de diferită de fiecare dată, m-am decis să vin în ajutorul vostru cu 3 tipuri de rochii pe care le puteți purta în diferite situații.

1. Revelionul la restaurant

Nu pe puține dintre voi o să vă găsească anul nou în salonul unui restaurant frumos decorat așa că sunt sigură că presiunea în cazul vostru este destul de mare. Eu vă sugerez să optați pentru o rochie lungă, fără decolteu, dar cu spatele decupat. Întotdeauna am iubit acest tip de rochie care te face să te simți festivă, ca o adevărată stea de cinema, așa că o astfel de ținută, accesorizată cum trebuie, este perfectă pentru a face trecerea dintre ani.

2. Revelionul cu prietenii

De cele mai multe ori majoritatea dintre noi facem Revelionul alături de prieteni, eventual la aceștia acasă. Deși obișnuim să alegem pantaloni pentru această ocazie, eu spun că mai bine îmbrăcați o rochie din tricot care vă va ține cald, va fi destul de ieșită din tipare, dar va fi și foarte comodă. Eu cred că voi aborda acest tip de ținută în noaptea dintre ani așa că vă sugerez să o încercați și voi.

3. Revelionul în oricare altă parte

Fie că vorbim despre un Revelion sărbătorit undeva departe de casă, fie că de Revelionul petrecut cu familia, rochia va putea fi un element de îmbrăcăminte care va lăsa o părere bună absolut tuturor. În plus, în timpul acestor două tipuri de petreceri vom face o mulțime de poze și, cu toate știm, că trebuie să arătăm absolut impecabil.

În cazul în care v-am făcut să vă schimbați ideea de outfit pentru ultima noapte din 2015, dar nu știți de unde să vă achiziționați rochia eu vă recomand să dați click aici, pe site-ul celor de la BFashion și să vă alegeți rochia perfectă, rochia în care o să vă simțiți cel mai bine.

Voi în ce obișnuiți să vă îmbrăcați în noaptea de Revelion? Care a fost ultima comandă pe care ați dat-o pe site-ul celor de la BFashion?

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu