image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Jucarii pentru copilul din noi


Nu stiu cati copii imi frecventeaza blogul insa de un lucru sunt sigura: parintii care sunt pe aici vor rasufla usurati cand le voi vorbi astazi despre jucarii numai bune de cumparat pentru piticii lor.

Cand eram mici majoritatea dintre noi eram innebuniti dupa papusi si masinute. Cam astea erau jucariile care aveau sa ne marcheze primii ani de viata. Sper ca fiecare dintre voi tine minte jucariile barbie, mai precis papusile. Ei bine acum exista o gama variata din care fiecare fetita poate alege. Nu mai este nevoie sa alegi doar papusa ci si accesoriile; in fapt, toti copiii de acum sunt de zeci de ori mai infocati cand aud despre accesorii decat despre papusa in sine. Daca nu ma credeti de ce, incercati sa va uitati pe site-ul celor de la Noriel si o sa gasiti acolo Raiul pe Pamant sau mai bine spus, tot ceea ce va doreati in copilarie si nu aveati pentru ca ori nu exista ori depasea cu mult bugetul familiei dumneavoastra.

Apoi trebuie sa mai vorbim despre faptul ca noi ne jucam foarte mult afara. Cu mingea, cu papusile sau cu orice prindeam, tineam minte ca ora 4 era ora de iesit din casa si aveam grija sa stie tot cartierul ca noi ne jucam. Tipetele de invidie atunci cand altcineva castiga la elestic sau bucuria nemarginita pe care o aveam cand ne bateam propriul record la coarda, nu se mai vad si astazi din pacate. Copiii au preferat sa lase joaca de afara si sa stea in casa, evetual cu un calculator in fata. Ei bine, in cazul in care aveti curte( sau chiar loc in fata blocului) achizitionati jucarii de exterior pentru copii si va garantez ca acestia vor uita de GTA-ul de pe laptop si vor prefera sa iasa la aer curat.

Un alt joc despre care imi amintesc, si ultimul de astazi pentru ca deja vorbim prea mult despre jucarii si copilul din noi s-ar putea sa fie gelos ca nu mai are dreptul sa fie copil, era faptul ca ne jucam de-a scoala in fata blocului. Era o nebunie mai ales atunci cand nu gaseam rechizitele potrivite, pentru ca fiecare primea din casa diverse caiete si foi care nu prea aveau nicio legatura cu scoala adevarata. Ei bine,  pentru acei copii care vor sa incerce sa "ne copieze" exista acum rechizitele monster high, o minunatie pentru cei care vor sa experimenteze "scoala in fata blocului".

Fiecare dintre noi se juca altceva atunci cand era copil. Pe voi ce va facea fericiti?

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu