image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

D'ale femeilor


Hai sa vorbim ca intre fete, ce ziceti? Dam toti baietii afara din dormitor, ne asezam confortabil in scaun, bem o cana mare de ceai si ne apucam sa barfim, pentru ca asta ne place sa facem exagerat de mult. Si despre ce le place femeilor sa vorbeasca? Pe langa haine si pantatfi?

Posete, dragii mei barbati care inca nu stiti. Ne place sa ne uitam la genti, sa le avem, sa le purtam, de fapt ne place sa fim mereu aranjate, dichisite si sa atragem atentia. In plus, orice femeie va avea nevoie de un mastodont de geanta avand in vedere cantitatea de produse pe care trebuie sa o tina dupa ea in fiecare zi. Dar haideti sa incepem cu inceputul.

Nu stiu istoria gentilor dar cel mai sigur femeile s-au luat una dupa alta. Trebuie sa recunoastem ca atunci cand vedem ceva ce ne atrage atentia la o "alta" a doua zi incercam sa facem si noi rost de acel "ceva" doar pentru a ne simti si mai frumoase, si mai interesante decat ne-am simtit cu o zi inainte. Femeile sunt complicate, ele vor cand sare cand piper, au nevoie in fiecare zi de ceva nou care prin care sa arate lumii ca nu se lasa uitate, ca vor sa fie in centrul atentiei, ca sunt femei in adevaratul sens al cuvantului.

In plus, cate dintre voi nu v-ati pus in geanta din piele preferata mai multe obiecte decat ar fi incaput in bagajul de calatorie in avion( si ma refer la cel de la cala)?!? Sa fim serioase, de fiecare data cand iesim afara trebuie sa avem la noi jumatate din trusa de machiaj, telefonul, cele 12 chei, pixuri, agende, oglinzi, servetele( uscate si umede, este o regula), dezinfectant de maini, portofelul si alte lucruri feminine carora li se adauga obiectele pe care partenerul nu poate sa le inghesuie in blugii mult prea mulati. Cred ca asta va fi intotdeauna chinul femeilor, faptul ca mereu sunt vazute ca un fel de carausi bine imbracati, fiind obligate mai mereu, din respect si curtoazie, sa care dupa ele sute de lucruri pe care nu le vor folosi niciodata.

Apoi sa vorbim despre clasica poseta de piele, cea pe care o purtam doar la evenimente speciale, mai ales atunci cand iesim undeva in oras unde suntem inconjurate de mai multe reprezentante ale sexului frumos. Suntem obisnuite sa primim complimente si, din pacate pentru barbati, daca nu le primim ies scantei. Asa ca, de fiecare datac and avem posibilitatea, ne place sa ne etalam cu tot ce avem mai frumos, avand in vedere ca in societatea de astazi femeia trebuie sa fie perfecta.

Gata domnilor, am terminat barfa pe seara asta. Acum va puteti lua locul in scaunul dumneavoastra, sa o sarutati pe cea care sta langa si sa ii spuneti ca urmatoarea geanta va fi cumparata din banii de pe cardul vostru. Sunt sigura ca daca i-ati spune asta deja ar incepe sa se comporte ca un copil mic care primeste o ciocolata inainte de culcare.

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu