image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

S-a dat startul la sezonul de vanatoare


A inceput facultatea si pentru prima data mi-am dat seama cu adevarat ce inseamna sezonul de vanatoare! Da, ati inteles bine, sezonul de vanatoare, acela in care avem prada- mica caprioara inocenta- si un vanator nemilos.

Ei bine, de cand am ajuns la Bucuresti am inteles ca orice fata din anul I, care se intampla sa ajunga prin Gara de Nord va fi dezbracata din priviri de catre masculii care, raman cu gura cascata cand aceasta trece de pe un peron pe altul.
Cam asa s-a intamplat si cu cele doua personaje despre care vreau sa va vorbesc astazi. El inalt si cu barba nerasa mirosind a Gerovital H3 men  si imbracat la costum o urmarea pe ea, mica prada cu  ochelari cu rama neagra si pantaloni albastru inchis.

I-am urmarit timp de cateva minute timp in care el nu si-a luat ochii de la ea. Iar ea, cu o oarecare indiferenta incerca sa para ca nu-l observa dar, mai tarziu imi spunea pe un ton tare jucaus: cum sa nu-l vezi? Era greu sa nu-l observi avand in vedere prestanta pe care o avea dar si farmecul sau debordant.

M-am pus in locul ei si pentru o secunda mi-am dat seama ca e destul de amuzant sa fii prada, sa te aranjezi in fiecare dimineata pentru a intoarce privirile unui "el" care din cate se vede s-a straduit ore intregi inainte de a iesi din casa. 

Nu stiu ce s-a intamplat cu cei doi, am urcat in tren si i-am pierdut din ochi fix in momentul in care el se apropia de tanara caprioara cu o dorinta nebuna in ochi.
Nu mi-au placut niciodata metrosexualii, mi s-a parut intotdeauna ca anumiti barbati exagereaza cu ideea de a avea grija de ei dar cate dintre noi nu se indragostesc pe loc de acel "el" care stie sa fie aranjat si sa nu para ca ar fi petrecut toata dimineata in oglinda?

Articol scris pentru SuperBlog 2014

Share this:

CONVERSATION

2 vise sparte:

  1. Am observat și eu incidente, sau situații de genul. Am fost pusă în situația prăzii și sinceră să fiu, n-am știut prea bine cum să reacționez. Să ignor? Să o iau la fugă? Oare nu asta înseamnă să fii sociabil? Să comunici cu oamenii? Chestia asta o dă dintr-o extremă în alta și habar n-am cum s-o privesc. Dar probabil depinde mult de starea de spirit pe care o ai la momentul respectiv, cred. :)) Pup Duduș :*

    RăspundețiȘtergere