image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Personalizeaza-ti viseleDe curand m-am mutat la Bucuresti si am inceput o noua viata aici, departe de banalitatea orasului mic in care m-am nascut. Am incercat, odata ajunsa aici, sa schimb ceva la mine, sa devin mult mai profi in ceea ce priveste scrisul si activitatea mea online de zi cu zi asa ca am inceput sa caut tot felul de modalitati cu ajutorul carora sa ajung sa fiu "o noua eu". 

Cam asta a fost momentul in care am facut cunostinta cu Printer-ul G7( va las aici un filmulet cu minunatia asta) de la Colop care ma face in fiecare dimineata sa zambesc. Poate o sa intrebati "de ce?". Ei bine, aceasta stampila nu este una obisnuita, cu o carcasa banala pe care sa te simti obligat sa o folosesti. Dimpotriva, stampila mea troneaza ca o regina pe birou si imi aminteste in fiecare dimineata ca scopul meu de ceva timp este sa primesc o pisica. Ei bine, ati inteles perfect, mi-am personalizat stampila cu o pisica. 
 
Poate o sa ma intrebati de ce si chiar va inteleg nedumerirea. Trebuie sa stiti ca intotdeauna mi-am dorit o felina in casa si avand in vedere ca niciodata nu mi s-a permis sa imi cumpar una atunci cand stateam acasa, m-am gandit ca poate il voi indupleca cumva pe Andrei sa-mi ia el una. Din pacate se pare ca nu am avut prea mult noroc si in incercarea mea nebuna de a obtine ceea ce-mi doresc l-am innebunit pe saracul baiat in fata caruia nicio rugaminte nu era de ajuns. 

Asa ca, atunci cand am dat peste cei de la Colop mi-a venit o idee geniala. Si cam de aici a pornit totul, cei de la Colop m-au ajutat sa-mi creez o carcasa perfecta pentru mine, care sa arate bine, sa le arate celorlalti ca niciodata nu as refuza un astfel de cadou si de ce nu, chiar arata extrem de bine pe langa toate notitele de la facultate.

Daca vreti si voi o stampila cu stil, asa cum ii spun eu, intrati pe site-ul celor de la Colop Romania si lasati-va imaginatia sa zburde, eu asa am facut si abia astept ca Andrei sa cedeze si sa-mi primesc pisica.
Articol scris pentru SuperBlog 2014

Share this:

CONVERSATION

0 vise sparte:

Trimiteți un comentariu