image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

A avea sau a nu avea carti de vizitaDe cateva zile m-am ales cu carti de vizita. Dar ar treui sa va spun toata povestea pentru a putea ajunge sa intelegeti de unde nebunia asta.

Ei bine, la inceputul verii mi-am promis ca voi incerca sa ma reapuc de blog, sau mai bine zis sa ma apuc cu adevarat de blog, sa nu mai fie doar un hobby ci ceva din care sa pot castiga experienta din punct de vedere profesional. De la ideea asta am pornit in momentul in care am auzit despre campania Anielei(blogul ei aici) numita, daca nu ma insel, Carti de vizita pentru bloggeri. 

O echipa minunata de oameni m-a ajutat sa-mi aleg modelul si cartile de vizita au zburat spre mine. In momentul in care le-am tinut pentru prima data in mana eram atat de incantata, atat de exaltata incat nu stiam cui sa i le mai arat. Deh, toti oamenii importanti au.

Si cam asa se face ca de cateva zile m-am ales cu carti de vizita cu ajutorul carora sa-mi fac blogul si m-ai cunoscut; carti de vizita care stau in cutiute negre si asteapta sa fie impartite de colo colo.


Share this:

CONVERSATION

1 vise sparte: