image1 image2 image3

Blogger|Traveller|Book lover|Movie addicted|Escape Room passionate

Tu unde fugi?Martie. 3. Nici cerul nici pamantul nu mai au culorile alea calde care te-ar putea face sa speri la ceva mai bun decat ai acum. Oamenii te cunosc cu totii si-si amintesc de tine copilul. dar tu nu mai esti copil, tu ai iubit si oameni si fiinte si-ai trecut peste, ti-ai desenat propriile rute spre absolut fara prea multe semne de circulatie pe margini. Curand si cei ce nu te cunosc vor vorbi despre tine la trecut, despre cum te-au vazut alergand zambind pe coridoare si pierzand timpul prin cine stie ce ungher. In lumea asta exista atat de multe fiinte ce-ti vor face caracterizari sangeroase, ce-ti vor diseca sufletul pentru a sustrage mai mult din tine pana cand nu vei fi decat un corp pe o masa veche.

Luni. 15.00. Ai fost prea orgolios pentru a cere indicatii si-ai facut bine. Ai simtit totul cum ai vrut tu, dezamagirea de a aluneca pe gheata intr-o zi geroasa si caldura unor brate ce te alinta inca de la inceputul lumii. Nu esti nici copil, nici adult, nici om, doar suflet. Esti entitatea ce va iubi si uri in acelasi timp ora 6.45, macinata de griji ce peste cateva luni vor parea departe.. atat de departe.
Inchide-ti ochii pentru o secunda si vei simti parfumul lui iar in minte-ti va reveni ultima disputa cu o persoana draga, te va durea palma luata peste obrazul stang cand inca nu aveai toti dintii in gura si inima-ti va fi sfasiata de cate minciuni ai putut sa auzi in nici un veac de viata. Te-ai nascut de putin timp, tu n-ai gustat din bucuria de "a fi", ai incercat sa creezi ceva ce se va darama curand doar pentru ca nimic nu este stabil. Omul, prin definita sa, este creat pentru a evolua mereu mereu asa incat cand va zambi pentru ultima data sa fie fericit pentru ultimele sale guri de aer. 

Luni. martie. 3. 15.07. cine o sa fii fix in acest moment peste 15 ani?

Share this:

CONVERSATION

2 vise sparte:

  1. O intrebare buna dar dificila, si cred ca daca vom ajunge pana atunci peste 15 ani vom putea raspunde amandoua la ea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunata postarea.
    Te astept cu drag si pe la mine. :* :* :*

    RăspundețiȘtergere